Forum Lagata.pl: znaki zodiaku ? - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox

t.oskar  : (wczoraj, 20:29) Czekam z niecierpliwością :)
maneta  : (30 lipiec 2010 - 09:00 ) Oskar - jutro wznawiamy nasze forumowe gry, proszę ćwiczyć i wytężać umysł :D
t.oskar  : (29 lipiec 2010 - 09:02 ) A ze Świnoujścia pożegluj do Ystad. Tam pozdrów detektywa Wallandera :D
jack66  : (29 lipiec 2010 - 07:35 ) Ja się wybieram do Międzyzdroji ! i skoczę do Dziwnowa no i może do Świnoujścia !
Charlotte  : (29 lipiec 2010 - 03:40 ) Co roku jeździłam do Ostrowa, jednak w tym roku nie rezerwowałam pokoju i zamierzam wybrac się gdzieś nad polskie morze "w ciemno" :)) Myślałam o Kołobrzegu lub Krynicy Morskiej.
jack66  : (29 lipiec 2010 - 02:12 ) A gdzie jedziesz ???
Charlotte  : (29 lipiec 2010 - 12:39 ) ja też wyjeżdzam 16 sierpnia ;)
jack66  : (29 lipiec 2010 - 10:40 ) oskar jak tylko wrócę to napewno zamieszczę fotki :) Ale jadę dopiero 16 sierpnia !!
t.oskar  : (29 lipiec 2010 - 10:31 ) Gdy wrócisz, to swoje wspomnienia (a może i fotki) opublikuj w tym temacie: http://www.lagata.pl...831#entry188831
Charlotte  : (29 lipiec 2010 - 10:21 ) Okay...byliście już gdzies na wakacjach ? Jeśli tak to gdzie ? :) ja się dopiero wybieram w połowie sierpnia,mam nadzieję, że pogoda dopisze ;)
t.oskar  : (28 lipiec 2010 - 01:59 ) Możemy się nawet kłócić, ale kłótnia to także rodzaj rozmowy. :mruga
magia  : (27 lipiec 2010 - 08:16 ) brazylijski serial tu tworzycie? ;) no to poroamawiajmy :P
marshall  : (27 lipiec 2010 - 04:00 ) hmmm strzelić sobie włosy na czarno czy na niebiesko? :D
Tolduś  : (26 lipiec 2010 - 06:18 ) Siema !!!
t.oskar  : (26 lipiec 2010 - 05:21 ) Zaproponuj temat :D
Charlotte  : (26 lipiec 2010 - 04:24 ) To porozmawiajmy o czymś ciekawym :)
t.oskar  : (26 lipiec 2010 - 04:17 ) [quote]Forum w Agoni !! Już nie długo nastąpi śmierć !! Amen[/qoute] A może? http://www.youtube.c...h?v=TniEe4ay_0Y
marshall  : (24 lipiec 2010 - 10:56 ) ej... ja ogladałem :P
Prince  : (24 lipiec 2010 - 10:35 ) Ja nawet założylem dziś temat, ale jak narazie ma zero wyświetleń :D
Charlotte  : (24 lipiec 2010 - 01:49 ) Dziś akurat jest deszczowo więc trzeba znalezc sobie jakąs rozrywkę w domu ;) ja np. ogladam Paranormal Activity :P
Rozszerz pole shoutboxa

Facebook
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

znaki zodiaku ? wierzycie ?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   PrincessEwcia 

• Low Rank
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 43
  • Rejestracja pon, 22 gru 08
  • Interests:taniec ;) muzyka .. no a tak ogolnei to teraz zajmuje sie szkola ;P i wyborem szkoly ...

Ikona posta  Napisano 04 styczeń 2009 - 13:21

mrugato2.gif

Kazdy z nas posiada z nas znak zodiaku .. smile.gif ja mam Bliznieta ... D.gif i musze powiedziec ze kiedy czytałam charakter blizniat wsyztsko sie zgadzało !!!

Podam przykłady :
było tam ze zawsze bede miała cos z dziecka ... ( widze to po mojej siostrze ktora ma 27 lat a ciagle jest mi z nia smiesznie .. ja mam 15 lat a czasem jak mi cos odpali t zachowuje sie jak niewiadomo kto D.gif )

Jetsem bardzo wszystkiego Ciekawa .. znam wsyztskie nowe nowinki np ze szkoly i tak naprawde jest !! ostatnio zrobiłam awanture ( ale taka nie tak na serio zeby nie było ze jaka niewiadomo jaka jestem tongue.gif ) no i .. zrobiłam awanture koledze ze nie powiedział ma dziewczyne ;D ! a okazało sie ze ja sie dowiedziałam o tym dzien po tym jak zaczeli chodzic ze soba i byłam i tak pierwsza osoba ktora o tym wiedziala xDD

Bliznieta sa bałaganiarzami ... i to jest szczera prawda !!!!!!! niedawno ... była u mnei przyjaciołka i chciala właczyc Tv .. podnosi pilot a tam guma przyklejona <lol2> laugh.gif ale sie ryłam ... xD ogolnie mam straszny syf w pokoju , jestem straszna bałaganiara ;D ale mam szczescie bo Mamusia nie zwracxa na to uwagi .. no jak goscie przychodza to zdarzy mi sie posprzatac ale za 1 h jest tak samo jak przed sprzataniem xD

albo ... jest ze bliznieta moga miec wiecej niz 1 partnera . I wiecie co ... wcale mnie to nie "obrzydza" mogłabym miec 2 chłopakow ... ale nie chce ;P poniewaz mam jednego i mi wystarczy ale mowie ogolnie ze jakos by mi nie było z tym zle gdybym mjiala 2 ;p gorzej by było gdyby sie o tym dowiedzieli ;P
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   lovely-daisy 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Wyświetl galerię
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 5275
  • Rejestracja nie, 09 lip 06

Napisano 04 styczeń 2009 - 13:32

Ja jestem Bykiem... czy oznacza to to, że lubię przeżuwać trawę? tongue.gif
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   jack66 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Wyświetl galerię
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 9694
  • Rejestracja śro, 26 lip 06
  • Interests:muzyka sport
  • Numer GG: 3217589

Napisano 04 styczeń 2009 - 13:47

ja jestem waga i mi to odpowiada smile.gif waze wszystko i wszystkich w koło i moge powiedziec ze jest mi wesoło laugh.gif
a w horoskopy nie wierze wogóle poczytam i juz nic sobie z tego nie robie smile.gif
W ŻYŁACH SZLACHETNA KREW W SERCU POZNAŃSKI LECH

Mistrz Polski 2009/2010 !!!

Zobacz co aktualnie słucham :)
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   ewczak 

• Lo-Med rank
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 82
  • Rejestracja pią, 19 gru 08
  • Numer GG: 10825748

Napisano 04 styczeń 2009 - 15:17

Ja jestem strzelec D.gif i idac waszym tokiem rozumowania lepiej mi nie podskakiwac bo powystrzelam jak kaczki D.gif. A tak serio to lubie dla rozrywki poczytac horoskop choc szczegolnie w to wierze. Ale niektore cechy charakteru mi sie z opisem zgadzaja:)
Jeżeli chcesz,
żeby Twoje dzieci wyrosły na ludzi,
przeznaczaj na nie dwukrotnie więcej czasu
i dwukrotnie mniej pieniędzy.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   dstankiewicz 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Grupa VIP
  • Postów 1566
  • Rejestracja nie, 22 paź 06

Napisano 04 styczeń 2009 - 15:30

Ja jestem koziorozec wink.gif Bylo chyba juz kilka takich tematow tongue.gif gdzie wypisywalismy cechy poszczegolnych znakow zodiakow i w wiekszosci przypadkow wiekszosc sie zgadzala wink.gif

CYTAT(Katarina)
dstankiewicz -...mały ale jary :P
Yeahh, to jest to :D XP
"Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji"
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   green_illusion 

• Lo-Med rank
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 90
  • Rejestracja pon, 29 gru 09
  • Numer GG: 5592202

Napisano 04 styczeń 2009 - 15:41

jestem lwem, ale nie wierze w horoskopy tongue.gif!
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Lukas_79 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Root Admin
  • Postów 7384
  • Rejestracja nie, 07 maj 06

Napisano 04 styczeń 2009 - 17:29

skorpion smile.gif - i cos w tym jest

CYTAT
Skorpion jest ósmym znakiem zodiaku posiadający jako jeden z niewielu dwie planety opiekuńcze Plutona i Marsa, jego trygonem jest woda. Wokół Skorpiona narosło wiele legend i plotek. Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku, pełen tajemniczości, mistycyzmu, zmiennych emocji, pasji, pomysłowości i wyobraźni. Jest to silna osobowość. We wszystko co robi bardzo się angażuje, jest ambitny, dąży do zajęcia eksponowanego stanowiska. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Bardzo skomplikowany emocjonalnie, ma trudności w okazywaniu uczuć. Wrażliwy z rozwiniętą intuicją, poczuciem humoru, jest dobrym kompanem i oddanym przyjacielem. Ma bardzo duży temperament i seksualność. Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. Poza tym osoby płci przeciwnej z tego samego znaku w jakiś dziwny magnetyczny sposób, przyciągają się do siebie. Jest bardzo szlachetny, przenikliwy, pomocny ,o hipnotycznym spojrzeniu. Jego mottem jest transformacja, mistrzostwo , mistycyzm.

Skorpion jest jednym z najbardziej kontrowersyjnych znaków zodiaku, a to z powodu "złej sławy". Wiele osób czuje przed nim respekt i bojaźń, woląc zejść mu z drogi. Często przypisuje się mu podstęp i pokrętne działanie na drodze do osiągnięcia celu. Jest zawistny, zazdrosny, chciwy. Do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie, szybko się irytuje, długo pamiętając urazy i zniewagi. Jeśli spotka się z krytyką, odrzuca maskę i pokazuje prawdziwe oblicze pełne skrajnych uczuć; od miłości do nienawiści. Jeśli czuje się zagrożony zniszczy wszystko i wszystkich na swojej drodze. Nie lubi sprzeciwu, apodyktyczny, często fanatyczny w swych dążeniach i poglądach. Jest krytyczny, sarkastyczny, uważa że wszystko wykona najlepiej sam. W swoich działaniach nie liczy się z konsekwencjami. Dla swoich bliskich jest zbyt wymagający i chłodny w okazywaniu uczuć. Jego życie jest pełne dramatycznych zawirowań i zmian, jakby przeżywał je etapami. Ma wybujały temperament i skłonność do romansów. Bez pasji w swoim życiu może czuć się bardzo nieszczęśliwy, zatruwając życie swoim bliskim, obwiniając ich o wszystko. W wyniku niepowodzeń życiowych ma tendencję do samo wyniszczania się.

zrodlo gazeta.pl
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 9270
  • Rejestracja nie, 24 wrz 06

Napisano 04 styczeń 2009 - 17:34

CYTAT(dstankiewicz @ Dzisiaj, 15:30)
Bylo chyba juz kilka takich tematow gdzie wypisywalismy cechy poszczegolnych znakow zodiakow

Tak byl taki temat, ale tam opisy byly na wesolo. smile.gif
http://www.lagata.pl...l=znaki+zodiaku
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   PrincessEwcia 

• Low Rank
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 43
  • Rejestracja pon, 22 gru 08
  • Interests:taniec ;) muzyka .. no a tak ogolnei to teraz zajmuje sie szkola ;P i wyborem szkoly ...

Napisano 04 styczeń 2009 - 19:27

ogolnie nie wierze zabardzo w horoskopy z gazety .. chociaz charakter nei moge powiedziec .. bo mi sie zgadza ... ale za to wierze w cos innego .. tarota .. tongue.gif
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   grazyna0952 

• Newbie
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 27
  • Rejestracja śro, 21 sty 09
  • Numer GG: 7780541

Napisano 22 styczeń 2009 - 10:49

jestem spod znaku panny ,i pewne cechy charakteru się zgadzają,
ale ogólnie nie wierzę w horoskopy. wub.gif

czasem niesłusznie narzekamy na los,,
trafiliśmy szczęśliwie,
ale nie zgłosiliśmy się po wygraną...
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   croc 

• GODLIKE
  • Ikona
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 2673
  • Rejestracja pon, 25 wrz 06
  • Numer GG: 3907865

Napisano 22 styczeń 2009 - 12:50

jak większość w horoskopy nie wierze itp ale jeśli chodzi o znak i jego opis to powiedział bym ze w 95% się zgadza. ale w większości to tylko podświadome przypisywanie sobie pewnych cech.
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   pinkiboy 

• Medium Rank
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 175
  • Rejestracja nie, 01 kwi 07
  • Interests:Pomagamy w pracy i życiu naszych Klientów, poprzez efektywne zarządzanie całym prawnym aspektem wszystkich ich działań. Klient dąży do swoich celów - poczucia bezpieczeństwa, niezależności, większej ilości wolnego czasu, a my jedynie usuwamy przeszkody stojące na drodze do celu. Skutecznie.
  • Numer GG: 11977860

Napisano 07 luty 2009 - 14:46

Z racji tego, że określanie kogokolwiek przez pryzmat daty jego urodzin i jakichkolwiek znaków zodiaku jest kompletna bzdurą nie ma sensu abym podawał swój smile.gif
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   kawiarka 

• Lo-Med rank
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 97
  • Rejestracja pon, 09 lut 09

Napisano 05 marzec 2009 - 22:01

Horoskopy- nie wiem, ale astrologia- to brzmi i działa od wieków:). Ja jestem bykiem- część cech byczych posiadam, ale na pewno nie podstawową- nie mam nic wspólnego z materializmem. W moim życiu kilka razy co najwyżej stałam koło większych pieniędzy i zamiast chęci ich posiadania, czułam ich obrzydliwy, mdły smród. Nie do zniesienia. Więc coś mi się z charakterystyką byka nie zgadza. Natomiast numerologia (ma też związek z astrologią)- to strzał w 10. No i jeszcze wspomniany tarot- zadziwia tym, że kilka razy z rzędu podobne karty wychodzą dla jednej osoby, nawet po tasowaniu....
Co mnie nie zabiło, to mnie (chcę w to wierzyć) umocniło.
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   effeline 

• Medium Rank
  • Ikona
  • Grupa Members
  • Postów 102
  • Rejestracja pon, 26 sty 09

Napisano 06 marzec 2009 - 00:21

Tez jestem blizniakiem. tez bardzo dużo sie zgadza z moja osobowością i opisem bliźniaka:) Z tym ukytym dzieckiem jak najbardziej. Ale czasem jestem smiertelnie poważna może zycie nauczyło mnie troche więcej powagi. Bliźniaki są zmienne i nie libie zarzutów że jestem dwulicowa bo jestem z pod tego znaku. Zmienność a dwulicowość to dwie różne sprawy. Zawsze mamy te dwie strony siebie tą dziecięcą i tą poważną i odpowiedzialną. Uwielbiam swój znak i nie chciałabym być żadnym innym.smile.gif Z facetami hmm dwóch na raz...? A trzech...to dopiero by było...D.gif Możnaby się w tym zgubić ale jak dochodzę do moralności i sumienia to nie mogłabym, nie zdradzam chyba że czuje jak sie ktos mna bawi to mi wisi wtedy ilu ich mam.

Co do tarota. Zgłębiałam kiedys jego tajemnice i powiem wam że to niebezpieczna gra.

Użytkownik effeline edytował ten post 06 marzec 2009 - 00:23

Nie bój się śmierci, bój się nie przeżytego życia...
0

Strona 1 z 1