Forum Lagata.pl: Faberlic - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Faberlic

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Taj 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 1703
  • Rejestracja Fri, 03 Aug 07

Napisano 21 July 2008 - 00:49

CYTAT
W latach 2002-2003 firma rozpoczęła swoją działalność na rynku polskim.
Faberlic to unikalna kosmetyka tlenowa nowej generacji, produkowana według technologii mikroemulsji, wnikająca do głębokich partii skóry i powodująca jej kapitalną odbudowę, usprawnia procesy zachodzące w skórze oraz powstrzymuje procesy starzeniowe.
Unikalne odkrycia są wcielane w życie za pośrednictwem nowoczesnych wysokich technologii bez wykorzystywania wysokich temperatur (w homogenizatorach próżniowych), co pozwala na zachowanie aktywności biologicznej składników. Faberlic stale inwestuje w rozwój bazy oraz projektów naukowych, realizuje współpracę z wiodącymi laboratoriami międzynarodowymi - Uniqema, Gattefosse, ISP, Pentapharm, Silab, Sederma, Symrise.

Do produkcji kosmetyków Faberlic wykorzystuje się surowce najwyższej jakości, produkty firmy odpowiadają standardom jakości wiodących producentów światowych. Surowce wykorzystywane do produktów Faberlic dostarczane są przez 500 dostawców z 21 krajów świata. Spośród których wymienić można producentów sławy światowej, takich jak angielska firma 'Croda', niemiecka 'Basf', 'Henkel' i wielu, wielu innych.

Źródło : www.faberlic.pl

Dopiero dzisiaj spotkałam się z katalogiem kosmetyków Faberlic'a i szczerze powiem, że zaciekawiła mnie oferta. Używał, ktoś te kosmetyki? Jakie wrażenia?
Jestem szkieletem mego miecza
Stal jest mym ciałem, ogień mą krwią
Wykułam ponad tysiąc ostrzy
Nie znając śmierci
Nieobecna dla życia
Wydarłszy górę z ziemskiego padołu
Mieczem dzielę wodę na pół
Powstrzymałam cierpienie, by tworzyć broń
Mimo to, ręce te nie będą niczego trzymać
Więc modle się-
Kuźnia niezliczonych ostrzy
Rzeczy, które sobie wyobrażasz są zawsze najsilniejsze

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   fjona10 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 67
  • Rejestracja Fri, 22 Feb 08

Napisano 31 July 2008 - 10:30

To pewnie drogie są...? Ech czasami myślę, że połowa naszych kosmetyków to w sumie gliceryna z zapachem:) A takie naprawdę działające to właśnie takiej fimy, albo podobnych. Nie wiem co myśleć choćby o Ives Rocher, niby natualne ale czy tak dobrze to wszystko działa..Na pewno ładnie pachnie:)
Wiem tylko,że jeśli chodzi o kremy przeciwzmarszczkowe to najlepiej wybierać takie, które nie same w sobie dostarczają kolagen(czego jest mnóstwo w drogeriach) ale lepiej dołożyć do droższego produktu, który pobudza tkanki do zwiększonej produkcji kolagenu.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1