Forum Lagata.pl: Lepiej zamawiać bilety na portalach lotniczych czy u u przewoźników? Wasze opinie - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Lepiej zamawiać bilety na portalach lotniczych czy u u przewoźników? Wasze opinie

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   karina78 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 15
  • Rejestracja Sun, 08 Jun 08

Napisano 16 June 2008 - 14:49

Zastanawiam się jakie jest Wasze zdanie. Bo ja mam mieszane uczucia i ostatnio sądzę, że jest to jednak względne i niekoniecznie bezpośrednio u przewoźników najtaniej...

#2 Gość_marek12345_*

• Grupa Goście

Napisano 01 May 2010 - 16:07

Zapytaj u mnie na forum,jest sporo informacji odnośnie przewoźników i nie tylko.Zapraszam

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   justyna1981 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 46
  • Rejestracja Mon, 10 Jan 11

Napisano 11 January 2011 - 14:11

Zdecydowanie polecam kupowanie zamawianie przez internet bez stania w kolejce, wychodzenia z domu, prosto, szybko, wygodnie ;)

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   magia 

• Patriarcha
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa ~VIP~
  • Postów 17128
  • Rejestracja Sun, 24 Sep 06

Napisano 11 January 2011 - 17:45

Przez internet u przewoznika, jesli zamawiamy z dużym wyprzedzeniem mozna trafić na bardzo ciekawą ofertę.

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Grzesio 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 21
  • Rejestracja Thu, 23 Jul 09

Napisano 23 March 2011 - 11:17

Ja korzystam z portalu http://www.tanie-latanie.net/ , to taka baza tanich biletów lotniczych wszystkich przewoźników. Zbierane są tu wszystkie promocje i istotne informacje, jest też infolinia w razie wszelkich pytań.
Dla mnie to najwygodniejszy i najpewniejszy sposób a kupno biletu w przystępnej cenie.

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   cicinio 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 12
  • Rejestracja Wed, 24 Aug 11

Napisano 24 August 2011 - 15:26

Cytat

Ja korzystam z portalu http://www.tanie-latanie.net/ , to taka baza tanich biletów lotniczych wszystkich przewoźników. Zbierane są tu wszystkie promocje i istotne informacje, jest też infolinia w razie wszelkich pytań.
Dla mnie to najwygodniejszy i najpewniejszy sposób a kupno biletu w przystępnej cenie.

Kiedyś zdarzyło mi się korzystać z tego portalu :)

Ja kupuję bilety w internecie, choć i tak robię to rzadko. Jeżeli chodzi o miejsce to właściwie robię to na portalach, bo można również kupić na stronie przewoźnika, ale z reguły ceny się nie różnią.

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Patrycha 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 23
  • Rejestracja Tue, 29 Nov 11

Napisano 29 November 2011 - 12:54

Ja rezerwowałam bezpośrednio na stronie przewoźnika. Eurolot ma teraz promocję na bilety na połączenia krajowe ale od grudnia uruchamiają rejsy na Słowację.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1