CYTAT(Kubatrep @ 3.07.2008, 12:01) <{POST_SNAPBACK}>
No nie wiem dlaczego Cię martwi to, że Doda się czymś pochwaliła i dlatego ma fory. To bardzo logiczne. Jesteś aktywny, wykazałeś się czymś to inni Cię nagradzają. Zaistnienie w Showbiznesie nie jest pewnie łatwe - jej sie udało i dlatego ma fory. Tobie sie nie udało - być może nawet nie próbowałeś i nie chciałeś, ale w takim przypadku nie martw się, że ktoś kto jest aktywny jest wyżej postawiony niż ktoś mniej aktywny.
Trochę nie zrozumiałeś selekcji w Rage-Race. Tam nie stoi bramkarz, który według Ciebie pewnie nie umie czytać. Selekcja odbywa się przed startem i prowadzona jest przez wykształconych ludzi, dla których poezja nie jest trudnym tematem.
A co do chwalenia się to tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Nie przeczę, że masz się czym pochwalić, zapewne tak - jak każdy. Sam zdecyduj.
Selekcja nie będzie sama zauważać czy masz się czym pochwalić. Najpierw sam musisz zrobić pierwszy krok. ;]
Trochę nie zrozumiałeś selekcji w Rage-Race. Tam nie stoi bramkarz, który według Ciebie pewnie nie umie czytać. Selekcja odbywa się przed startem i prowadzona jest przez wykształconych ludzi, dla których poezja nie jest trudnym tematem.
A co do chwalenia się to tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Nie przeczę, że masz się czym pochwalić, zapewne tak - jak każdy. Sam zdecyduj.
Selekcja nie będzie sama zauważać czy masz się czym pochwalić. Najpierw sam musisz zrobić pierwszy krok. ;]
Witam Kolegę Spamera
Niestety trochę się przez Ciebie zawiodłem
Nie tak dawno dowiedziałem się z tematu, że impreza jest nie dla wszystkich, a tylko i wyłącznie dla tych, którzy mają się czym pochwalić.. teraz oznajmiasz mi cyt. "Nie przeczę, że masz się czym pochwalić, zapewne tak - jak każdy".
No tak, ale skoro każdy ma się czym pochwalić, to znaczy, że cała ta zabawa jest jednak dla wszystkich, a wcześniejsze wasze zapewnienia to pic na wodę i ściema
No trudno..
O Dodę ani jej postawienie nie martwię się specjalnie, myślę, że radzi sobie doskonale bez mojej troski.. czy aktywność postawiłaby ją tam gdzie mnie..? Nie mogę tego wykluczyć, aczkolwiek śmiem wątpić - zbyt wiele cech jest wrodzonych.. tych dotyczących umysłu zwłaszcza
Zrobiłem w życiu sporo kroków, nie wątpię, że wystarczającą ilość, aby nie zniżać się do robienia kolejnych przed jakimś orangutanem z cyrku.. nawet jeżeli faktycznie już nauczył się czytać

Logowanie