Forum Lagata.pl: Rage Race 2008 - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Rage Race 2008

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10320
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 03 July 2008 - 22:59

CYTAT(Kubatrep @ 3.07.2008, 12:01) <{POST_SNAPBACK}>
No nie wiem dlaczego Cię martwi to, że Doda się czymś pochwaliła i dlatego ma fory. To bardzo logiczne. Jesteś aktywny, wykazałeś się czymś to inni Cię nagradzają. Zaistnienie w Showbiznesie nie jest pewnie łatwe - jej sie udało i dlatego ma fory. Tobie sie nie udało - być może nawet nie próbowałeś i nie chciałeś, ale w takim przypadku nie martw się, że ktoś kto jest aktywny jest wyżej postawiony niż ktoś mniej aktywny.

Trochę nie zrozumiałeś selekcji w Rage-Race. Tam nie stoi bramkarz, który według Ciebie pewnie nie umie czytać. Selekcja odbywa się przed startem i prowadzona jest przez wykształconych ludzi, dla których poezja nie jest trudnym tematem.

A co do chwalenia się to tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Nie przeczę, że masz się czym pochwalić, zapewne tak - jak każdy. Sam zdecyduj.

Selekcja nie będzie sama zauważać czy masz się czym pochwalić. Najpierw sam musisz zrobić pierwszy krok. ;]

Witam Kolegę Spamera smile.gif

Niestety trochę się przez Ciebie zawiodłem sad.gif

Nie tak dawno dowiedziałem się z tematu, że impreza jest nie dla wszystkich, a tylko i wyłącznie dla tych, którzy mają się czym pochwalić.. teraz oznajmiasz mi cyt. "Nie przeczę, że masz się czym pochwalić, zapewne tak - jak każdy".
No tak, ale skoro każdy ma się czym pochwalić, to znaczy, że cała ta zabawa jest jednak dla wszystkich, a wcześniejsze wasze zapewnienia to pic na wodę i ściema sad.gif

No trudno..

O Dodę ani jej postawienie nie martwię się specjalnie, myślę, że radzi sobie doskonale bez mojej troski.. czy aktywność postawiłaby ją tam gdzie mnie..? Nie mogę tego wykluczyć, aczkolwiek śmiem wątpić - zbyt wiele cech jest wrodzonych.. tych dotyczących umysłu zwłaszcza D.gif

Zrobiłem w życiu sporo kroków, nie wątpię, że wystarczającą ilość, aby nie zniżać się do robienia kolejnych przed jakimś orangutanem z cyrku.. nawet jeżeli faktycznie już nauczył się czytać D.gif

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Kubatrep 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 5
  • Rejestracja Sun, 22 Jun 08

Napisano 04 July 2008 - 12:14

Bardzo bym Cię prosił, żebyś jednak zachował kulturę.

Nie jestem spamerem bo w żaden sposób nie łamię regulaminu tego forum. Nie nazywaj mnie tak.

Przykro mi, że się zawiodłeś. Impreza jest dla każdego kto przejdzie selekcje. Selekcja jest przede wszystkim po to, aby uniknąć zakwalifikowania niemiłych uczestników, z którymi nie spędzałoby się dobrze zabawy. To, że nie posiadasz ciekawego samochodu jak mniemam to już mały pikuś i tak byś jej nie przeszedł ze względu na to, że obrażasz mnie w internecie. Na żywo jesteś pewnie jeszcze mniej sympatyczny.

Co do Dody i aluzji do jej umysłu, to z kolei muszę stwierdzić, że ja się na Tobie zawiodłem. Uważasz się za wielkiego pracownika umysłowego, który pisze wiersze, czyli przechwala się, że poznał najwyższą ze sztuk pisarskich, do których nie wystarcza sam umysł, ale także potrzebny jest talent. No tak czy inaczej ktoś kto się tym szczyci powinien być na tyle inteligentny, żeby zauważyć, że Doda i jej zachowanie to idealnie obrobiony produkt marketingowy, który świetnie trafia w gusta pewnej części polaków i zarabia duże pieniądze.

A to, że każdy ma się czym chwalić to nie zaprzeczysz, że tak jest. Tylko jeszcze pytanie, czy rzecz, którą można się chwalić wystarczy ? smile.gif Oj w wielu przypadkach chyba nie.

Ostatnie Twoje zdanie przemilczę, bo pokazuje ono Twój poziom zarówno umysłowy jak i kultury oraz szacunku dla rozmówcy.

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10320
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 04 July 2008 - 17:07

CYTAT(Kubatrep @ 4.07.2008, 12:14) <{POST_SNAPBACK}>
Bardzo bym Cię prosił, żebyś jednak zachował kulturę.

Nie jestem spamerem bo w żaden sposób nie łamię regulaminu tego forum. Nie nazywaj mnie tak.

Przykro mi, że się zawiodłeś. Impreza jest dla każdego kto przejdzie selekcje. Selekcja jest przede wszystkim po to, aby uniknąć zakwalifikowania niemiłych uczestników, z którymi nie spędzałoby się dobrze zabawy. To, że nie posiadasz ciekawego samochodu jak mniemam to już mały pikuś i tak byś jej nie przeszedł ze względu na to, że obrażasz mnie w internecie. Na żywo jesteś pewnie jeszcze mniej sympatyczny.

Co do Dody i aluzji do jej umysłu, to z kolei muszę stwierdzić, że ja się na Tobie zawiodłem. Uważasz się za wielkiego pracownika umysłowego, który pisze wiersze, czyli przechwala się, że poznał najwyższą ze sztuk pisarskich, do których nie wystarcza sam umysł, ale także potrzebny jest talent. No tak czy inaczej ktoś kto się tym szczyci powinien być na tyle inteligentny, żeby zauważyć, że Doda i jej zachowanie to idealnie obrobiony produkt marketingowy, który świetnie trafia w gusta pewnej części polaków i zarabia duże pieniądze.

A to, że każdy ma się czym chwalić to nie zaprzeczysz, że tak jest. Tylko jeszcze pytanie, czy rzecz, którą można się chwalić wystarczy ? smile.gif Oj w wielu przypadkach chyba nie.

Ostatnie Twoje zdanie przemilczę, bo pokazuje ono Twój poziom zarówno umysłowy jak i kultury oraz szacunku dla rozmówcy.

No ładnie..

Chyba zły los Cię nie tylko słownika pozbawił (kultura, szukaj pod "k" w razie czego), ale w dodatku wepchnął w niezłą megalomanię..
Obrażenie Ciebie dyskwalifikuje z udziału w imprezie..? Coś mi się nie wydaje, chyba że Ty jesteś jej organizatorem.. wiesz, to nawet sporo wyjaśnia smile.gif

Łamiesz regulamin udzielając się aktywnie w temacie, który stanowi spam i jest niczym więcej jak elementem akcji, mającej na celu promowanie jakiejś imprezy dla snobów.. w dodatku piszesz po dwa posty pod sobą, czym łamiesz regulamin podwójnie..
Myślę, że na 20% zapracowałeś sobie solidnie smile.gif

Nie ma w moich wypowiedziach niczego, co można zakwalifikować do oficjalnego znaczenia terminu obraza, a subiektywne opinie kogokolwiek mnie nie interesują.. w swoim prywatnym mniemaniu ktoś może poczuć się obrażony np. tym, że drugi nie zniży się do jego poziomu i wykaże wyższość intelektu nad kloaką słowną.

Doda trafia w upodobania pewnej grupy odbiorców i ich właśnie zachęca. Jak pomyślisz nad tym dłużej, zauważysz, że format zachęcanych odbiorców wyznacza poziom imprezy.. inteligencja - słusznie..

Na koniec poinformuję Cię, że konfabulując na temat mojego statusu społecznego, ekonomicznego i tworząc amatorski portret psychologiczny, wykazałeś klasyczny brak kultury, który to wybryk Ci wielkodusznie wybaczam, mając na uwadze, że wyraźnie Ci nerwy puszczają.. w efekcie jako atak na siebie skomentowałeś zdanie zupełnie nie Ciebie dotyczące, czyli ostatnie D.gif

A ja..?
Poezję lokowałem dotąd nieco wyżej niż sztuczne piersi.. ale może tu nie trafiłem, w końcu impreza jest dla elit D.gif

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2