Forum Lagata.pl: Rage Race 2008 - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Rage Race 2008

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Pietrucha 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 5
  • Rejestracja Mon, 16 Jun 08

Napisano 16 June 2008 - 13:51

Hej!
Ktos z was wybiera sie w tym roku na Rage Race? smile.gif Moj kumpel byl na poprzedniej edycji no i z tego co opowiadal bylo kozacko! Z reszta ogladalem ostatnio film wlasnie z 2007 i na mnie rowniez zrobil niezle wrazenie!

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Endrju_aa 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 21

Napisano 16 June 2008 - 21:39

Yo! tak wlasnie sobie lookam na stronkach, zbieram info i postanowilem pogadac z kims, kto cos wie o RR...jak ten Twoj kumpel - na pewno zadowolony...a jaka fura startowal w zeszlym roku? Ponoc robia spory odsiew....

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Kubatrep 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 5
  • Rejestracja Sun, 22 Jun 08

Napisano 22 June 2008 - 12:21

W jakim sensie odsiew ? Jeśli chodzi o selekcję, to jaka by ona nie była(chodzi mi o stopień "trudności") to uważam, że jest to bardzo dobry pomysł, bo jest to gwarancja, że wszyscy będą się ze sobą dobrze bawić, a nie gryźć.

Właśnie o dobrą zabawę chodzi a sami przyznacie, że do tej towarzystwo jest kluczem.

Ja się nie mogę doczekać, w końcu wszyscy skorzystają na takiej imprezce. Uczestnicy spędzając fajnie czas, fani samochodów będą mogli je sobie pooglądać. Pełen wypas.

wink.gif

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Pietrucha 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 5

Napisano 23 June 2008 - 13:26

Dobra zabawa to podstawa wink.gif Widzac co dzialo sie w zeszlym roku jestem pewien, ze w tym bedzie tak samo albo i lepiej. Na jakims innym forum trafilem na fotki fur na RR. Po prostu cuda!

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Endrju_aa 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 21

Napisano 23 June 2008 - 13:47

To prawda! Ogolnie zrobilo sie bardzo glosno o Rage Race. Wszedzie pokazuja Ultime i Ferrari smile.gif Chcialbym zobaczyc ja na zywo! No i uslyszec ryki silnikow!!! smile.gif

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Kubatrep 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 5

Napisano 24 June 2008 - 17:29

Patrzcie co znalazłem na forum streetracingu.

Przedsmak tego co czeka Was na Rage-Race 2008! Impreza Playboya.

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Kubatrep 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 5

Napisano 24 June 2008 - 17:29

Autor zdjęć: ARtS

Mega super. Już się nie mogę doczekać. wink.gif

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Endrju_aa 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 21

Napisano 24 June 2008 - 23:01

Bombowe te modeny, musze je zobaczyc na wlasne oczy - pojde na start z aparatem. Przydaloby sie miec jakies foty wlasnego autorstwa. Tak mysle, ze RR wysoko stawia poprzeczke w tym roku - samochody duzo lepsze, niz w zeszlorocznej edycji.

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Szczota 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 19
  • Rejestracja Tue, 04 Dec 07

Napisano 25 June 2008 - 12:40

I o to chodzi z tym zjawiskiem, które nazywacie "odsiewem". To jest prestiżowa impreza, nie wyobrazam sobie, żeby w rage race pojechało wieśniacko stunningowane seicento a pewnie takie zgłoszenia też przychodzą. Ale z drugiej strony nie przesadzajmy, w zeszłym roku pojechały również samochody "zwykłych śmiertelników". Trzeba mieś swoje pod machą, żeby była atrakcja. Jak jeżdżę na nocne rajdy w Warszawie to samochody mają czasem po 400 KM a wyglądają jak wyciory. Na RR mam nadzieję zobaczyć auta, których na co dzień nie widać na ulicy. W zeszłym roku było trochę atrakcji, np: Gallardo (460 KM), Merc CL 65 robiony przez AMG, parę Carrer i Maserati.

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Longin 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 1
  • Rejestracja Thu, 26 Jun 08

Napisano 26 June 2008 - 15:26

Słyszałem, że jacyś prezesi dużych firm też jadą się pobawić. Do tego kilku celebrytów i wieczorne imprezy bez kamer i aparatów smile.gif Fajnie pewnie bedzie. Zapisy się jeszcze nie skończyły a już cienko z miejscami!!

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Pietrucha 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 5

Napisano 26 June 2008 - 15:30

Na takiej imprezie z pewnoscia pojawi sie zarowno pare wplywowych jak i znanych postaci bo nie sadze, zeby przegapili takie wydarzenie. Moze zrobimy male typowanie smile.gif Co Wy na to? wink.gif

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Endrju_aa 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 21

Napisano 27 June 2008 - 21:40

Jesli chodzi o znane osoby to na mysl przychodzi mi Doda i Wojewodzki. Obydwoje jezdza Porshe smile.gif Ogolnie ciezko jest mi wskazac jakas konkretna osobe. Z drugiej strony jestem pewien, ze takowe sie pokaza smile.gif

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   jasin 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 3
  • Rejestracja Sat, 28 Jun 08

Napisano 28 June 2008 - 19:36

panowie z tego co słyszałem to tede jakos w tym wszystkim macza palce a przynajmniej chyba maczał w zeszłym roku a to pewnie dlatego że pracuje w tvn turbo czy on znana osobą jest czy nie to już niech sobie każdy sam odpowie smile.gif ale nie wiem czy startuje bo z tego co pamięam to ma “tylko” bmw tongue.gif

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Endrju_aa 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 21

Napisano 28 June 2008 - 22:04

Sluszne spostrzezenie smile.gif Bardzo mozliwe, ze bedzie go mozna tam zobaczyc! Prowadzi OPT wiec w zasadzie powinien tam byc wink.gif ...no ale zobaczymy jak to bedzie na miejscu!

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Franz 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 4776
  • Rejestracja Sun, 26 Nov 06

Napisano 29 June 2008 - 00:03

Powinien to ten temat dawno być w koszu.

CYTAT(Longin @ 26.06.2008, 15:26)
Zapisy się jeszcze nie skończyły a już cienko z miejscami!!

Gdyby tak było, nie potrzebna by była reklama na forach ;] .

Użytkownik Franz edytował ten post 29 June 2008 - 00:04

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Endrju_aa 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 21

Napisano 29 June 2008 - 17:08

rzeczywiscie jest malo miejsc, bo kolazanka mojej panny jest z "rage patrolu" i mowila ze zostalo moze 8-10 miejsc. a reklama swoja droga....

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10320
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 29 June 2008 - 17:23

CYTAT(Endrju_aa @ 10 minut temu)
zostalo moze 8-10 miejsc

Pewnie 10 przewidzieli w sumie, 8 zostało jak wpadnie Doda z Wojewódzkim Kubą, 10 jak zamiast tego skoczą na lody D.gif

A.. zapomniałem, jest jeszcze Tede (cokolwiek to jest).

Iście hrabiowska impreza D.gif

Użytkownik Prince edytował ten post 29 June 2008 - 17:52

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   jasin 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 3
  • Rejestracja Sat, 28 Jun 08

Napisano 29 June 2008 - 20:09

hehehe D.gif no cos w tym jest! to prawda impreza elitarna, dla ludzi którzy maja sie czym pochwalić nie dla wszystkich, no ale trudno z drugiej strony wszyscy by chcieli takimi właśnie być i nawet niech mi nikt nie próbuje powiedzieć ze nie bo wyśmieje jak wy ten temat! rolleyes.gif
a mnie sie jednak impreza naprawde podoba i mówie to naprawde serio ! smile.gif

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Prince 

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa LokalnyCieć
  • Postów 10320
  • Rejestracja Wed, 13 Jun 07

Napisano 29 June 2008 - 23:50

CYTAT(jasin @ 29.06.2008, 20:09) <{POST_SNAPBACK}>
hehehe D.gif no cos w tym jest! to prawda impreza elitarna, dla ludzi którzy maja sie czym pochwalić nie dla wszystkich, no ale trudno z drugiej strony wszyscy by chcieli takimi właśnie być i nawet niech mi nikt nie próbuje powiedzieć ze nie bo wyśmieje jak wy ten temat! rolleyes.gif
a mnie sie jednak impreza naprawde podoba i mówie to naprawde serio ! smile.gif

Oho!
Widzę, że zlot jakby wprost dla mnie stworzony smile.gif

Dla ludzi, którzy mają się czym pochwalić.. no tak, ale czy jak ktoś ma się czym pochwalić (jak np. ja smile.gif), a przy tym nie lubi się chwalić (też jak ja smile.gif), to impreza jest również dla niego..?
Pytam, bo nie wiem, czy w takiej sytuacji powinienem się przemóc i pochwalić zawczasu (np. podczas zapisów), czy dopiero na starcie (a wtedy może być późno), czy może wcale nie muszę się chwalić, bo selekcja bezbłędnie wyłapie gamę moich cnót i zauważy, że mam się czym chwalić nawet jak nie mam ochoty..?

Poza tym martwi mnie, że niektórzy mają ewidentne fory.. np. taka Doda - pokazała silikony dawno w TV i już nie musi dowodzić, że ma się czym chwalić.. w moim przypadku sprawa wygląda nieco inaczej, gdyż poza studiami (a to pewnie obciach dla elit pajac.gif) mogę się pochwalić np. poezją, a coś wątpię, czy bramkarz tam umie czytać D.gif

Wysłucham chętnie porad w nadmienionej kwestii.. po wysłowieniu wnioskuję, że kolega znacznie bliżej elit D.gif

Użytkownik Prince edytował ten post 30 June 2008 - 00:55

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Kubatrep 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 5

Napisano 03 July 2008 - 12:01

No nie wiem dlaczego Cię martwi to, że Doda się czymś pochwaliła i dlatego ma fory. To bardzo logiczne. Jesteś aktywny, wykazałeś się czymś to inni Cię nagradzają. Zaistnienie w Showbiznesie nie jest pewnie łatwe - jej sie udało i dlatego ma fory. Tobie sie nie udało - być może nawet nie próbowałeś i nie chciałeś, ale w takim przypadku nie martw się, że ktoś kto jest aktywny jest wyżej postawiony niż ktoś mniej aktywny.

Trochę nie zrozumiałeś selekcji w Rage-Race. Tam nie stoi bramkarz, który według Ciebie pewnie nie umie czytać. Selekcja odbywa się przed startem i prowadzona jest przez wykształconych ludzi, dla których poezja nie jest trudnym tematem.

A co do chwalenia się to tylko i wyłącznie Twoja decyzja. Nie przeczę, że masz się czym pochwalić, zapewne tak - jak każdy. Sam zdecyduj.

Selekcja nie będzie sama zauważać czy masz się czym pochwalić. Najpierw sam musisz zrobić pierwszy krok. ;]

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2