No wlasnie ja sam juz nie wiem, ale raczej nie jestem dobrej mysli
Strona 1 z 1
Czy wyjdziemy z grupy ?? euro 2008
Napisano 29 May 2008 - 20:02
a juz wiem przynajmniej tak mi sie wydaje
mysle ze wyjdziemy z grupy i wiecej skopiemy tyłki niemcom 8 czerwca
w koncu musi byc ten pierwszy raz
w koncu musi byc ten pierwszy raz
Napisano 29 May 2008 - 20:06
Glosuje na tak. Z tego co widzialem, Beenhakker wybral sklad, ktory ma szanse powalczyc o wysokie miejsce w ME.
Krzynowek - mnie sie zdaje, ze teraz jest w szczycie formy, pomimo wieku, Blaszczykowski - uwielbiam patrzec na jego gre, swietny technik, Zurawski - strzela bramki w lidze greckiej, strzelil takze w sparingu z Albania.
Z Niemcami wygramy, z Austria rowniez, a Chorwacja remis
Krzynowek - mnie sie zdaje, ze teraz jest w szczycie formy, pomimo wieku, Blaszczykowski - uwielbiam patrzec na jego gre, swietny technik, Zurawski - strzela bramki w lidze greckiej, strzelil takze w sparingu z Albania.
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 29 May 2008 - 20:08
CYTAT(nAGER @ Minutę temu)
tak sano obstawiam
i nie widzi najmniejszych szans na wyjscie z grupy .Ale jak to tomaszewski filozof
Napisano 02 June 2008 - 08:32
Patrząc logicznie szanse mamy "jak zawsze", więc powinno być "jak zawsze" (patrz ostatnie lata). Ale tym razem mamy coś czego nie mieliśmy wcześniej - trenera
- i w tym upatruje szansy. Głos na TAK.
A temacik leci do działu Mistrzostwa Europy...
A temacik leci do działu Mistrzostwa Europy...
Napisano 13 June 2008 - 16:33
Teraz to musiałby stać się jakiś cud. A ja, jako racjonalista w cuda nie bardzo wierzę!!! Całą sympatię przenoszę na Chorwatów. Oni tak jak niegdyś "Orły Górskiego" kazali Angolom "iść się p*******ć", to samo pokazali "Szkopom" na Euro, a więc niech zajdą jak najwyżej, może nawet na pierwsze miejsce.
Użytkownik t.oskar edytował ten post 13 June 2008 - 16:38
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie