Słyszeliście coś o funkcji NavPix (baza zdjęć z różnych miejsc na świecie, uzupełniana przez użytkowników, jednym kliknięciem na zdjecie system nawigacyjny wybiera trasę i do danego miejsca prowadzi) w nawigatorach firmy Mio Moov? Strasznie mnie interesuje ta funkcja, rozwazam kupno tego sprzętu, szukam jednak porady kogoś kto miał okazję używać tego cacka. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Strona 1 z 1
Nawigatory Mio Moov
Napisano 12 May 2008 - 12:55
samo mio jest dobrym wyborem, niestety jak kupowalem swoj nawigator o tym rozwiazaniu nikt jeszcze nie slyszal
Napisano 12 May 2008 - 20:20
Moj koleszka ma Mio moov 200u i jest z niej bardzo zadowolony. Sam troszke sie nia "bawilem" i mi rowniez sie spodobala. Dobre jest w nie to, ze nawet po wylaczeniu i ponownym wlaczeniu blyskawicznie laczy sie z satelita. Co do NaviPix to bede sie go musial zapytac co i jak
Napisano 02 July 2008 - 09:35
Fajne to jest, powaznie. szczególnie jak się gdzieś wypada na weekend w wakacje i nikt nie ma pomysłu gdzie jechać ale wszyscy są pełni zapału
Najfajniejsze i tak w Miach jest to, ze to menu jest takie przejrzyste i przez to ten nawigator przyjemnie się używa. Jak miałem asusa to co chwila sie gubilem i mialem z nim jakies problemy
Napisano 02 July 2008 - 19:57
ostatnio pisałem o tych nawigatorach tu http://mercury.pc.pl/ zbytnio się nie różnią
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 24 September 2010 - 13:50
w mio najlepszy jest stosunek ceny do jakości :-) Spoko nawigacje i niedrogie.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie