Jak wiadomo rynek pracy w polsce obrócił sie do gory nogami, sa obecnie rynki, gdzie to pracodawca zabiega o pracownika.
Dochodzi do sytuacji, gdy to pracownik zaczyna dyktowac warunki.
Nie mowimy tutaj o wysokosci zarobkow, bo to jest oczywiste. Na co w drugiej kolejnosci zwracacie uwage ??
Strona 1 z 1
Na co zwracacie uwage ? szukajac pracy
Napisano 23 April 2008 - 15:57
Bardzo wazna jest dla mnie atmosfera w pracy , chcialabym wczesniej wiedziec z kim bedę pracowć ... praca powinna dawac satysfakcję i powinna być zgodna z moim wyksztalceniem....Bardzo istotna jest tez odleglośc bo to wiaze sie z dodatkowym czasem na dojazd i stresem kiedy stoi sie w korkach , zwlaszcza rano...A ja nie lubie sie spozniac...
Napisano 16 July 2008 - 12:01
Tak jak poprzednicy, atmosfera jest bardzo ważna!
Jednak z atmosferą jest tak, że tomy sami możemy ją kształtowac o ile mamy w obie choc troche przywódcy. Po krótkiej chwili integracji z nowym zespołem mozna przejąc nad nim psychiczna kontrole i atmosfera zalezy juz tylko od nas
Ja osobiscie uwazam, ze wazna jest mozliwosc rozwoju, swiadomosc tego, ze o ile swoje obowiazki bedziemy wykonywac sumiennie i z zaangazowaniem a przy tym rozwijac sie i ksztalcic to istnieje realna szansa na wzrost dochodu i objecie coraz to nowych, ciekawszych zadan w firmie. Zastoj w miejscu i marazm jest najgorszy.
Jednak z atmosferą jest tak, że tomy sami możemy ją kształtowac o ile mamy w obie choc troche przywódcy. Po krótkiej chwili integracji z nowym zespołem mozna przejąc nad nim psychiczna kontrole i atmosfera zalezy juz tylko od nas
Ja osobiscie uwazam, ze wazna jest mozliwosc rozwoju, swiadomosc tego, ze o ile swoje obowiazki bedziemy wykonywac sumiennie i z zaangazowaniem a przy tym rozwijac sie i ksztalcic to istnieje realna szansa na wzrost dochodu i objecie coraz to nowych, ciekawszych zadan w firmie. Zastoj w miejscu i marazm jest najgorszy.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie

.jpg)