Mam problem otoz mam 110 programow ktore chcialbym zeby otworzyly sie wszystkie na raz i zeby kliknął się przycisk w nich wszystkich mianowicie Start. CZy mozna w jakiś sposob to zrobic?
Strona 1 z 1
Otwieranie 110 programow na raz i kliknięcie przyciusku w kazdym w nich
Napisano 24 March 2008 - 17:54
jest taka strona ze sie klika takie pierdoly i jest program ze klika za ciebie i ja mam tam 110 kont i 110 programow
Napisano 24 March 2008 - 17:58
Nie wiem, uruchamianie 110 programów to bardzo średni pomysł jak dla mnie.
A jak myślisz, że kiedyś będziesz bogaty dzięki tym programom to powiem Ci że na Twoim miejscu usunął bym to
.
A jak myślisz, że kiedyś będziesz bogaty dzięki tym programom to powiem Ci że na Twoim miejscu usunął bym to
Napisano 24 March 2008 - 18:01
xD wyczailes ;P ale wiesz bo moj kumpel tez ma i ma duzo poleconych ostatnio mi pokazal wyciąg ze dostal kaske no tto wiesz ;]
Napisano 16 April 2008 - 22:54
Mozna napisac skrypt, zeby poruszal i klikal w odpowiednie miejsce, ale zeby uruchomic 110 programow i jeszcze tam klikac - chyba nie ma takiej mozliwosci. Po pierwsze o ile wiem to nie ma dostepnych procesorw ktore to udzwignal, poza tym nawet jesli sie uda to strasznie zamuli komputer i ostatni program uruchomi sie dlugo po pierwszym. Przy zalozeniu ze wszystko bedzie dobrze i sie ladnie uruchomi, to jak z tak obciazonym systemem chcesz uruchomic dzialanie takiego czegos. Pomysl sredni, gdyby to bylo takie proste, to firmy ktore na tym zarabiaja same by to zrobily.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie