Gra bardzo wciaga. Zarowno lokacje , jak i postacie ktore napotykamy na drodze sa swietnie wymodelowane.Jesli macie psp , zagrajcie. Napewno wpadniecie w zachwyt i wciagnie was na kilka godzin swietnej zabwy
Strona 1 z 1
[PSP]God of War : Chains of Olympus
Napisano 12 March 2008 - 17:30
Jesli jeszcze nie graliscie , to musicie to jak najszybciej zrobic ! Jeszcze chyba nigdy nie spotkalem tak swietnej gry ! Fabula super , grafika piekna , muzyka bajka.W gierce wciela sie w role Kratosa , Ducha Sparty . Bogowie obiecali mu uwolnienie go od jego przeszlosci , w zamian za wykonanie paru zadan.W grze zwiedzamy piekne lokacje , walczymy z potworami, bardzo czesto w walce z bossem musimy okazac troszke zrecznosci , bo gra wykorzystuje wszystkie przyciski jakie posiada psp. Raz musimy szybko naciskac R i L , innym razem krecic analogiem, a jeszcze innym razem musimy jak najszybciej wcisnac klawisz, ktory pokaze sie nam na ekranie.
Gra bardzo wciaga. Zarowno lokacje , jak i postacie ktore napotykamy na drodze sa swietnie wymodelowane.Jesli macie psp , zagrajcie. Napewno wpadniecie w zachwyt i wciagnie was na kilka godzin swietnej zabwy
Napisano 28 May 2008 - 22:01
Witam sebul mam problem kiedy pojawia sie zagadka here rests spirit of zephyros the west wind who walks the path of the sun chariot . podpowiedz co zrobic i gdzie isc
Napisano 21 November 2008 - 15:01
Faktycznie gierka niesamowita. Jak PSP potrafi wyciągnąć taką grafę to nie mam pojęcia. Szkoda jedynie, że niezwykle krótki ten God of War. Ja skończyłem w 5 godzin 
A co do zagadki z 2go posta to ja nie miałem żadnych większych problemów w trakcie gry, a sama nazwa mi nic nie mówi. Musiałbyś nakreślić jaki to dokładnie moment to wtedy bym pomógł
A co do zagadki z 2go posta to ja nie miałem żadnych większych problemów w trakcie gry, a sama nazwa mi nic nie mówi. Musiałbyś nakreślić jaki to dokładnie moment to wtedy bym pomógł
Napisano 28 June 2010 - 18:20
Witam, mam problem kiedy pojawia sie zagadka "here rests spirit of zephyros the west wind who walks the path of the sun chariot" . podpowiedz co zrobic i gdzie isc. to w momencie kiedy trzeba w śwatyni cheliosa w krypcie wyzej wymienionego ZYPHYROSa cos zrobic ( ale co?) za posagiem konia sa drzwi a na dole duuuuze schody. pod statułe kona w chodzi się po sciance wspinajac się. I CO DALEJ PROSZE O PODPOWIEDŹ!!!!!!
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie