Strona 1 z 1
Microsoft PowerPoint Z prezentacji zrobić film
Napisano 27 February 2008 - 12:15
Zrobiłam prezentacje w Microsoft PowerPoint z zlotu aut klubowych i chciałam bym teraz zrobić z tej prezentacji filmik jest tako możliwość wogóle ?? siedzę już nad tym tydzień i nie mogę sobie poradzić
może ktoś mi poradzi albo podpowie jak to zrobić
Napisano 27 February 2008 - 14:43
http://camstudio.org/ to jest darmowe..., w wolnej chwili przetestuję. ppt2video kiedyś próbowałem, jakość fatalna, może za sprawą kodeków tylko...
edit---
Spróbowałem camstudio, nagrywa doskonale trzeba tylko eksperymentować z kodekami, program ma opcję konwersji nagranego materiału bezpośrednio do flash video (.swf), przydatne
edit---
Spróbowałem camstudio, nagrywa doskonale trzeba tylko eksperymentować z kodekami, program ma opcję konwersji nagranego materiału bezpośrednio do flash video (.swf), przydatne
Użytkownik Forgiven edytował ten post 27 February 2008 - 15:08
Napisano 27 February 2008 - 18:51
camstudio mam ten program i mi przy nagrywaniu prezentacji strasznie zacina , ja mam jeszcze podkład muzyczny który jest strasznie zniekształcony przy nagrywaniu
Napisano 27 February 2008 - 20:13
Jaki masz komputer? Częstotliwość procesora i ile RAMu? Spróbuj zmienić kodeki audio (dźwięk nieskompresowany PCM 22kHz stereo na początek, jak pójdzie spróbuj z 44.1 kHz) kodek video ustaw na Indeo 5.x chyba najmniej obciąża przy jakości do przełknięcia... . U mnie na PIV 3.0 GHz nie zaobserwowałem żadnej czkawki przy nagrywaniu (kodek Xvid).
Napisano 09 November 2008 - 19:45
Mam wielką proźbe, kto mógł by dla mnie zrobic animacje. Bo ja dzisiaj cały dzień to orubuje robic i nic mi nie wychodzi a po drugie to nie umiem.
Potrzebuje autobus w którym jedzie człowiek i widac go a autobus musi jechac bo chce przectawic ze człowiek jest wzgledem autobusu albo na odwrót. Prosze pomózcie !!!!!
Potrzebuje autobus w którym jedzie człowiek i widac go a autobus musi jechac bo chce przectawic ze człowiek jest wzgledem autobusu albo na odwrót. Prosze pomózcie !!!!!
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie