Witam wszystkich studentów, ja właśnie powoli kończe studia i postanowiłem założyć własną firmę . Czy warto to się okaże. Chyba kwestia pomysłu. Nie wiem jak wam spodoba się mój pomysł. firma nazywa sie pirkonto.pl . Ekipa jest silna ale jak to wszystko wyjdzie niew wiadomo. A jaki wy macie pomysł na biznes?
Strona 1 z 1
Czy warto po studiach otworzyć własny biznes? Zapraszam wszystkich chcących założyć własny biznes
Napisano 22 January 2008 - 02:02
CYTAT
pirkonto.pl
cos chyba nie tak w adresie a pozatym smierdzi mi strasznie spamem
Napisano 22 January 2008 - 02:11
CYTAT(droto @ 11 minut temu)
firma nazywa sie pirkonto.pl
CYTAT(Tolduś @ 6 minut temu)
cos chyba nie tak w adresie
Nawet zaspamować porządnie nie umiesz kolego, a co dopiero o firmie mówić
Napisano 22 January 2008 - 02:13
CYTAT(Prince @ Minutę temu)
CYTAT(droto @ 11 minut temu)
Nawet zaspamować porządnie nie umiesz kolego, a co dopiero o firmie mówić pajac.gif
Nawet zaspamować porządnie nie umiesz kolego, a co dopiero o firmie mówić pajac.gif
Loża szyderców !!!!
Droto, napisz coś więcej o firmie ale nie wstawiaj linka, bo to spam i tak go usuniemy
Napisano 22 January 2008 - 23:17
Temat może i zalatuje spamem, ale w sumie jest ciekawy.
No właśnie, czy warto po studiach otworzyć własny biznes, czy jednak do własnego biznesu obok wiedzy teoretycznej niezbędna jest praktyka?
No właśnie, czy warto po studiach otworzyć własny biznes, czy jednak do własnego biznesu obok wiedzy teoretycznej niezbędna jest praktyka?
Łajno ma to do siebie, że chce być na wierzchu. Jak się będziesz z nim bił to poczujesz różnicę
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie