Użytkownik GIZIO 1966 edytował ten post 10 July 2011 - 11:52
Muzyka lat 80-tych !
Napisano 10 July 2011 - 11:40
Najlepsze albumy rockowe to lata 70-80-te XX wieku.Fajnie,że akurat wtedy przeżywałem swoją młodość.W Polsce była komuna i było szaro,ale właśnie muzyka wypełniała mi tą szarzyznę-energią ,kolorem,wolnością.Tamte czasy już odeszły,ale muzyka pozostała.
Napisano 10 July 2011 - 19:23
mimo , że urodziłam się w 89 roku czyli w końcówce lat 80-tych to jak najbardziej kocham muzykę z tamtych czasów.
Prince, Shakin Stevens, Robert Palmer, Paula Abdul czy Maanam , to są wykonawcy których uwielbiam i są nieodłączną częścią mojego życia. i to muzyka lat 80-tych ukształtowała moje muzyczne gusta które od lat są niezmienne .
kocham lata 80-te!
Prince, Shakin Stevens, Robert Palmer, Paula Abdul czy Maanam , to są wykonawcy których uwielbiam i są nieodłączną częścią mojego życia. i to muzyka lat 80-tych ukształtowała moje muzyczne gusta które od lat są niezmienne .
kocham lata 80-te!
Internet skupia szaleńców.
Napisano 20 November 2011 - 03:39
muzyka na jakiej sie zatrzymalem rzadko co pozniej do mnie docieralo tak jak tamta muzyka
_ _ _
óida oudén eidós
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
óida oudén eidós
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Napisano 20 November 2011 - 08:57
W latach '80 to każdy utwór trwał powyżej 5 minut, teraz wszyscy skracają swoje kompozycje do około 3:30 min, bo dłuższych nie chcą grać popularne stacje radiowe, nie mówiąc oczywiście o ukochanej Trójce.
Napisano 20 November 2011 - 14:42
Użytkownik Sarmata dnia 20 November 2011 - 08:57 napisał
W latach '80 to każdy utwór trwał powyżej 5 minut, teraz wszyscy skracają swoje kompozycje do około 3:30 min, bo dłuższych nie chcą grać popularne stacje radiowe, nie mówiąc oczywiście o ukochanej Trójce.
W w/w latach sluchalem trojki, ale po tym jak zaczal rzadzic Olszanski w Trojce (2000 r) przestalem i juz nie slucham..
_ _ _
óida oudén eidós
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
óida oudén eidós
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Logowanie