102-letnia kobieta rozebrała się, aby znaleźć się w rozbieranym kalendarzu wydanym na rzecz miejscowego klubu piłkarskiego – informuje "Daily Telegraph".
Nora Hardwick, która urodziła się w 1905 roku została "panią listopad". Pozowała za barem w Ermine Way w Ancaster (Lincolnshire). Uczyniła to w celach czysto dobroczynnych – dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na działalność lokalnej drużyny piłkarskiej, Ancaster Athletic.
Okryto moje ramiona różową tkaniną. W moim wieku nie mam już ciała modelki nie można było więc odsłonić wszystkiego – powiedziała. Zaznaczyła jednak, że wszystko wyglądało gustownie. - Przypuszczam, że poproszono mnie o to, ponieważ jestem najstarszą osobą w miejscowości i z całego serca popieram akcje dobroczynne. Było też w tym trochę zabawy – podkreśliła. Pani Hardwick mieszka w Lancaster od 1933 roku.
Źr: onet.pl
Strona 1 z 1
102-latka w rozbieranym kalendarzu piłkarskim
Napisano 18 November 2007 - 17:45
bleeee
to juz wole ogladac gola Gronkiewicz Walc
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 18 November 2007 - 17:51
dojrzała ponętna pani listopad ^^ litości aż się chce zostać "czasowy" impotentem xD
Na forum jak w Polsce. Nie Ci ludzie są na stanowiskach.
Napisano 18 November 2007 - 21:40
To już wiecie dlaczego dziadkowi nie staje. Wcale nie z powodu wieku, ale z powodu swojej partnerki
Łajno ma to do siebie, że chce być na wierzchu. Jak się będziesz z nim bił to poczujesz różnicę
Napisano 19 November 2007 - 19:11
Hehe
, normalnie wredni jesteście
. Babcie trzeba docenić za odwagę
, a widział ktoś jej zdjęcie?
Napisano 19 November 2007 - 22:41
CYTAT(Asiaaaa)
a widział ktoś jej zdjęcie?
Nie, ja jeszcze nie widziałem ale z czasem napewno się pojawi, nawet mnie nie ciągnie ciekawość xD
Napisano 28 November 2007 - 14:57
To musi być obrzydliwe! Na pewno na tym nie zarobią. Kto to kupi?
Chyba raczej za głupotę!
CYTAT(Asiaaaa)
Babcie trzeba docenić za odwagę 
Chyba raczej za głupotę!
Napisano 19 April 2012 - 02:17
Chętnie zobaczyłbym "Listopad"
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie