Strona 1 z 1
playfilm.pl
Napisano 16 November 2007 - 21:47
strona ma naprawde duzy potencjal dziennie odwedza od 1000 do 200 unikow i to bez wiekszej reklamy i po krotkim czasie pozycjonowania ale nie daje rady na aktualizowanie jej sam po dodaniu ponad 300 filmow powoli wymiekam przydala by sie grupa 5 - 10 osob ktora by systematycznie wrzucala co nie co mowie tu naprawde o malym wysilku jesli 10 osob wrzuci po 3 filmy tygodniowo to robi sie ich juz 30 w tygodniu i ponad 100 w miesiacu sam nie dam tyle wrzucac licze nawas jesli ktos by chcial jakas kategorie to pisac domnie na pw lub gg wszystko jest do zrobienia
www.playfilm.pl < jak by ktos nie znal adresu
www.playfilm.pl < jak by ktos nie znal adresu
Napisano 16 November 2007 - 21:52
dokladnie to jest 3 strona z naszej "stajni", i jak macie cos ciekawego to warto wrzucac
- tak jak pisze toldo wystarczy jeden 2 filmiki w tygodniu
a inwestujac w stronki inwestujemy w forum
im wiecej wejsc tym wieksze mamy mozliwosci - ja sie staram by byly jak najwyzsze pozycje w wyszukiwarkach i te skrypty jakos smigaly
a inwestujac w stronki inwestujemy w forum
im wiecej wejsc tym wieksze mamy mozliwosci - ja sie staram by byly jak najwyzsze pozycje w wyszukiwarkach i te skrypty jakos smigaly
Napisano 17 November 2007 - 10:23
kazdy moze dodac film tylko potem ktos z administracji musi go zaakceptowac
Napisano 18 November 2007 - 03:27
to jak pomoze ktos bo jak narazie oddzewu a myslalem ze mozna na was liczyc
d
Napisano 18 November 2007 - 15:27
Wieczorem może będzie czasu więcej, przeszukam jedno forum i trochę powiększę dział Kibice, humor zresztą też
. I obiecuje wziąć się za to regularnie bo obiecałem a nic nie robiłem :hmm
Napisano 04 December 2007 - 23:26
Dzisiaj trochę dodałem, ale powinno być lepiej.
Teraz znowu trzeba dodawać do Euro2012
.
Teraz znowu trzeba dodawać do Euro2012
Napisano 14 December 2007 - 15:21
przypominam ze temat caly czas aktualny
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Dodaj odpowiedź