[center:7828672b05]Po takim sukcesie, jaki osiągnął w 2005 roku God of War, trzeba było spodziewać się sequela. Sukces to był naprawdę niepodważalny, bo poparty opinią doskonałych recenzji, zachwytami samych graczy, w końcu po prostu bardzo dobrymi wynikami sprzedaży. Studio Santa Monica, należące do Sony, wykonało kawał solidnej roboty, łącząc w idealny sposób przygodę, eksplorację, wciągające, nieszablonowe zagadki i dobrą historię z tryskającym czystą energią i dynamiką systemem walki. Ileż to słów wylano nad wyższością Kratosa ? głównego bohatera ? nad legendarnym przecież Dante z Devil May Cry. A powody ku temu były ? nie da się zaprzeczyć. Kratos był po prostu bezwzględnym, okrutnym charakterem, który przy pomocy swych Ostrzy Chaosu robił rzeź, jakiej właściciele PlayStation 2 jeszcze nie widzieli na oczy. Dość o poprzedniku. Graliście ? wszystko wiecie. Nie graliście ? nadróbcie to koniecznie i dopiero wtedy wróćcie czytać tę zapowiedź. Kratos powrócił, tym razem jako nowy Bóg Wojny, ten, który pokonał samego Aresa.[/center:7828672b05]
Źródło: gry-online.pl
Więcej na : http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=3412
Strona 1 z 1
[PS2] God of War 2 (Zapowiedź)
Napisano 21 October 2006 - 21:44
Mam ta gre na PS2 jest poprostu swietna
Jesli juz sie pojawi druga część napewno trafi w moje lapki
Z niecierpliwoscia czekam na drugą odslonę gry.
Pierwsza część byla troszke krotka ale grywalnosc sprawiala ze chcialo sie w nia gra i grac non stop.
Jesli juz sie pojawi druga część napewno trafi w moje lapki
Z niecierpliwoscia czekam na drugą odslonę gry.
Pierwsza część byla troszke krotka ale grywalnosc sprawiala ze chcialo sie w nia gra i grac non stop.
Napisano 02 June 2008 - 12:22
Ta gra jest bardzo ciekawa mój brat z kolegą przeszli 1 i 2 część ! ;]
Nie oftopujemy !!
Napisano 15 June 2008 - 14:26
Ja tylko przeszedlem pierwszą część. Drugiej nie widzialem w sklepach wiec nie kupowalem. Gra godna polecenia
Napisano 22 November 2008 - 03:39
Mam 2 czesć ale jakaś za ciężka dla mnie że jeszcze nie przeszedłem całej, ale z tego co wiem już robią God of War 3 ale to juz chyba na PS3 bedzie raczej a nie na PS2
Je Veux d'l'amour, d'la joie, de la bonne humeur
Napisano 17 December 2008 - 19:07
ja dziiaj przytargalem, ale jakos nie czuje tych klimatow - ale po sieci moze byc fajna zabawa
Napisano 19 December 2008 - 22:36
God of War 1 -Gra dla mnie wypas. bardzo mnie wciągneła
Fajne zadania i sporo wyciny. Kolejna część penie nie będzie gorsza
Napisano 19 December 2008 - 22:44
ja tylko na kilkanascie minut wlaczylem - klimat nie dla mnie, ale grafika robi wrazenie
zaznaczam, ze nie widzialem pierwszej czesci
zaznaczam, ze nie widzialem pierwszej czesci
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie