4-6-angielski i niemiecki
gimnazjum-angielski
liceum-angielski i niemiecki
- (7 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7
Jakich jezykow obcych sie uczycie ?
Napisano 21 December 2011 - 11:41
W gimnazjum uczyłem się niemieckiego, ale obecnie prawie nic nie potrafię w tym języku oprócz ich bin i tak dalej
Angielskiego można powiedzieć uczę się na bieżąco, ale tak bardziej samodzielnie i też czuję, że trochę z głowy mi uleciało. Zastanawiam się nad jakimś kursem, żeby trochę się podciągnąć. Słyszałem pozytywne opinie o szkole Axon, ponoć mają bardzo dobre kursy w małych grupach ćwiczeniowych (dla mnie to idealne, bo samemu trochę głupio
, a w dużej grupie bez sensu, bo ciężko się czegoś nauczyć)
Napisano 21 December 2011 - 14:18
Zdawałem maturę z języka francuskiego i angielskiego - pierwszego uczę się 11 lat, a drugiego 12. Oprócz szkoły, uczęszczam na zajęcia prywatne
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 26 December 2011 - 20:40
Ja się uczę angielskiego, powiem szczerzę że dogadałabym się, chyba...Gdyby nie angielski akcent rozmówcy 
Wychodzę z założenia, że lepiej 1 się nauczę, na zaawansowanym poziomie,żeby umieć załatwić po angielsku różne sprawy, a nie dukać jak nie powiem kto, a nie 10 i nie umieć ani jednego języka.
Wychodzę z założenia, że lepiej 1 się nauczę, na zaawansowanym poziomie,żeby umieć załatwić po angielsku różne sprawy, a nie dukać jak nie powiem kto, a nie 10 i nie umieć ani jednego języka.
Opcje tematu:
- (7 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 5
- 6
- 7

Logowanie