,,43 najlepsze horrory"
Napisano 17 September 2010 - 00:08
Bawisz dzisiaj Prince

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 17 September 2010 - 00:31
Użytkownik ~Czarna dnia 17 September 2010 - 00:08 napisał
Bawisz dzisiaj Prince 
Film jest bardzo ciekawy... może nie pod względem wartości i treści (bo te niespecjalnie pamiętam), ale obsady aktorskiej na pewno
Tamtego dnia zrozumiałem, że miłość jednak istnieje...
A mówiąc bardziej poważnie - seria z Freddym wymiata
Napisano 17 September 2010 - 10:20
No
Teraz mówisz jak człowiek

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 25 November 2010 - 12:28
Też za bardzo nie przepadam za tym gatunkiem filmu,ale jest jeden,który na prawdę ma niesamowita atmosferę.To"Blair Witch Project"
Kręcony zwykłą kamerą Video co miało mu dodać autentyczności. Zero potworów i krwawych scen-a za to wyjątkowa atmosfera grozy, ciągłego niepokoju. Dodatkowo genialna kampania reklamowa która głosiła że film powstał po zmontowaniu prawdziwych kaset znalezionych podczas poszukiwań zaginionych studentów. No i oczywiście magiczny napis „oparte na faktach”.
Kręcony zwykłą kamerą Video co miało mu dodać autentyczności. Zero potworów i krwawych scen-a za to wyjątkowa atmosfera grozy, ciągłego niepokoju. Dodatkowo genialna kampania reklamowa która głosiła że film powstał po zmontowaniu prawdziwych kaset znalezionych podczas poszukiwań zaginionych studentów. No i oczywiście magiczny napis „oparte na faktach”.
Napisano 25 November 2010 - 17:27
Pamiętam ten "Blair Witch Project", potwornie się bałam
Tym bardziej , że rzeczywiście głośno było o ty, że to wszystko działo się naprawdę. Poza tym zawsze przerażał mnie Fredy Kruger

Logowanie