Stadion Narodowy?
Napisano 30 October 2007 - 18:26
Hmm tak się zastanawiam co się w Polsce dzieje. XXI wiek, środek Europy, a u nas buractwo jak nigdzie. Bo tak jakoś wyszło, że za niecałe 5 lat robimy Euro, a u nas nawet nie wiemy gdzie ma Stadion Narodowy powstać, szkoda słów.
Tak swoją drogą, to zastanawiam się, po co budować w Warszawie dwa stadiony? Nie jesteśmy bogatym krajem, więc można było wcześniej pomyśleć i zrobić jeden, dla Legii i Narodowy. Skoro Lech Poznań może grać na 50000 stadionie, to dlaczego Legia nie? A tak to nie wiadomo co z tego wyjdzie...
Napisano 30 October 2007 - 18:31
Napisano 30 October 2007 - 18:36
i wstyd przy okazji
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 30 October 2007 - 18:44
Napisano 30 October 2007 - 18:49
Bedzie nam, Polakom, wstyd za to co zrobilismy, cala Europejska Pilka nas wysmieje, a najbardziej, Niemiecka prasa.
Artykuly z niemieckiej pracy beda wygladac tak:
"Walczyli o Euro i zle skonczyli"
"Walka poszla na marne, polska strzela sama sobie karne"
"Europa sie smieje z Polskiej pilki, polacy ruszcie tylki"
Te trzy tytuly sam wymyslilem
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 30 October 2007 - 18:59
Napisano 30 October 2007 - 19:45
Przeciez chinczycy maja u nas robic
Napisano 30 October 2007 - 22:16
chyba prędzej w Dublinie:D przecież Polska to ma być druga Irlandia
Napisano 31 October 2007 - 01:42
Widzisz tu chodzi o to, za czyje pieniądze ten stadion wybudować. Skoro ma być to stadion Legii, to niech sobie Legia buduje.
Wiesz to na tej zasadzie, że do małego miasta ma się zjechać wielu postawnych gości - muszą gdzieś mieszkać. W mieście jest jeden zapyziały hotel. Co zrobić wyremontować go? Czy wybudować drugi? Ja jako właściciel tego hotelu bardzo bym chciał żeby mi go wyremontowali. Goście wyjadą, a ja będę miał o wiele więcej wartą nieruchomość. Pytanie czy to jest fair?
A jak tam Baltic Area? Już kopią dołki na tych działkach w Gdańsku?
Napisano 31 October 2007 - 02:36
A o stadionach we Wrocławiu i Gdańsku nic nie wiem, ale nie słyszałem chociażby o ogłoszeniu przetargów, nawet na projekt
Napisano 07 November 2007 - 02:33
Może nie o naszym "Narodowym", ale tylko wystarczy spojrzeć. Angielski klub wybuduje sobie szybciej większy stadion od naszego Stadionu Narodowego, który mieć musimy, a na razie nawet nie wiadomo gdzie on będzie, nawet nie wspominam o projekcie...
Napisano 07 November 2007 - 21:32
Anglicy wybudują ten stadion, przebudują go 2 razy zanim my wymyślimy gdzie ma być nasz stadion narodowy

Logowanie