Witam wszystkich.Mam takie pytanie, wielokrotnie korzystam z wielu opracowań z netu.
Korzystam z pracy innych nauczycieli. Tym razem jaa opracowałam kryteria na poszczególną ocenę do podręcznika "WIR"- język niemiecki. Mogłabym się nimi podzielić z innymi, ale ani nie wiem gdzie, a że jestem internetowa noga- to nie wiem jak. Proszę pomóżcie. Kosztowało mnie to dużo pracy, a jest to sterta papierów, zupełnie niepotrzebnych, ale muszą być. Jak wszyscy wiemy papier przyjmie wszystko i nasze kuratorium dba o to by drzewa nadal były wycinane. Może znajdą się chętni by sobie zaoszczędzić pracy. Dziękuję...Czekam na jakieś propozycje...
:flower:
Strona 1 z 1
Kryteria na poszczególne oceny- język niemiecki
Napisano 25 October 2007 - 23:30
Fajnie, że chcesz się swoją pracą podzielić z innymi :aniol Jeśli masz skaner to można zeskanować te notatki i jeśli ktoś chętny się zgłosi to przesłać na meila, najlepiej poczekać na osoby, które będą tym bardziej zainteresowane. Ja dopiero zaczynam studia pedagogiczne więc te opracowani mi nie są potrzebne, ale na forum jest dość dużo osób, więc jak ktoś będzie potzrebował to na pewno się odezwie.
Napisano 01 August 2011 - 14:49
Witam
W wakacje można skorzystać z bezpłatnych kursów z języka niemieckiego:
Kursy niemieckiego w warszawie
Serdecznie polecam !!!
W wakacje można skorzystać z bezpłatnych kursów z języka niemieckiego:
Kursy niemieckiego w warszawie
Serdecznie polecam !!!
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie