Cze. Jakis czas temu kupilem karte graficzna 7600gs 256 mb i ddr3 testowalem ja 3d markiem 03 i wynik byl 9800. Teraz jak ja testuje tak z ciekawosci chcialem wynik wyszedl 4500!!! Az mnie zatkalo!!! Od tamtego czasu zmienialem tylko k. dzwiekowa, dodam ze 3d mark ja testuje podzczas testow, a jak mialem zintegrowana to nie testowal. Niewiem co jest. Dlaczego mam tak malo punktow??
Strona 1 z 1
Dziwny wynik w 3dmark 03
Napisano 21 September 2007 - 19:27
znalazłem to http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/printve...ion_171886.html a tak po po mojemu może coś podkręciłeś albo zmniejszyłeś
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 21 September 2007 - 19:33
nic, nie robilem. Jedynie gosc jak instalowalm karte dzwiekowa to cos biosie przestawial tylko niewiem co. Dodatko instalowalem jeszcze autopatcher
Napisano 21 September 2007 - 19:39
CYTAT(Greg284)
to cos biosie przestawial tylko niewiem co.
wszystko mówi za siebie,poproś faceta który ci to robił żeby ci zrobił tak jak było,moje zdanie jest takie jeśli ktoś coś ci robi to sprawdź wszystko od początku do końca a nie na od chlań aby było
CYTAT(Greg284)
Dodatko instalowałem jeszcze autopatcher
to zbytnio nic nie daje ale zawsze coś
Napisano 21 September 2007 - 20:25
zauwazylem ze jest duzy spadek wydajnosci w grach
a czy to moze byc spowodowane tym ze mam na dysku b. duzo programow?
Napisano 21 September 2007 - 20:30
CYTAT(Greg284)
zauwazylem ze jest duzy spadek wydajnosci w grach
a czy to moze byc spowodowane tym ze mam na dysku b. duzo programow?
może i być tego winna zależosci co masz ustalone w auto starcie im więcej to więcej pamięci nawet ram zjada,a nawet i z graficznej,sam musisz do tego dojść co i jak albo tego znajomego dorwać co ci robił ja tego nie widzę wiec wróżka nie jestem co tam masz
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie