BAśNIOWY śWIAT AKADEMIKóW
Strona 1 z 1
Akademiki
#1 Gość_~Czarna_*
Napisano 18 September 2007 - 13:31
Wielu studentów ma zamiar lub mieszka w akademikach. Rodzice są zadowoleni i czują wewnętrzny spokój o swoje dziecko... Czy aby na pewno mogą sobie na to pozwolić?
Napisano 18 September 2007 - 13:56
ale tak się dzieje nie tylko w akademikach
w mieszkaniu w którym obecnie mieszkamy wcześniej gościły studenci .. trudno uwierzyć ale pośród nich były 2 babki .. syfiary maksymalne, syf w mieszkaniu był chyba głównie ich zasługą
mieszkały tu 3-4 miesiące i nie wiedziały gdzie jest śmietnik bo nigdy nie były wyrzucić śmieci
makabra :zdziwko
przez pierwszy tydzień mieszkaliśmy z nimi bo załatwiały jeszcze jakieś sprawy na uczelni .. po przedpokoju walała sie ich bielizna w ilości hurtowej i zastawiał wejście do łazienki
one też chyba nie były za pan brat z mydłem .. takie odniosłam wrażenie
i chodziły na papierosa na balkon z moim kochanym w stringach i koszulce :zly :shoot: :shoot: :shoot:
w mieszkaniu w którym obecnie mieszkamy wcześniej gościły studenci .. trudno uwierzyć ale pośród nich były 2 babki .. syfiary maksymalne, syf w mieszkaniu był chyba głównie ich zasługą
mieszkały tu 3-4 miesiące i nie wiedziały gdzie jest śmietnik bo nigdy nie były wyrzucić śmieci
makabra :zdziwko
przez pierwszy tydzień mieszkaliśmy z nimi bo załatwiały jeszcze jakieś sprawy na uczelni .. po przedpokoju walała sie ich bielizna w ilości hurtowej i zastawiał wejście do łazienki
one też chyba nie były za pan brat z mydłem .. takie odniosłam wrażenie
i chodziły na papierosa na balkon z moim kochanym w stringach i koszulce :zly :shoot: :shoot: :shoot:
#3 Gość_~Czarna_*
Napisano 18 September 2007 - 14:03
:zdziwko myślałam, że takie dziewczyny to tylko w tv :zdziwko a one naprawdę istnieją!!! :idiot
tak swoją drogą.. nie powiem zeby u mnie w pokoju w akademiku był picuś glancuś zwłaszcza w czasie sesji, bo jednak to akademik
no, ale jakieś normy przyzwoitości razem z Ziomem mamy i nie wyobrażamy sobie, żeby po pokoju walała nam się bielizna i inne zdobycze natury
:shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:
tak swoją drogą.. nie powiem zeby u mnie w pokoju w akademiku był picuś glancuś zwłaszcza w czasie sesji, bo jednak to akademik
CYTAT(Anikó)
:shock: :shock: :shock: :razz: :razz: :razz:
Napisano 25 September 2007 - 16:36
ja bym nie mogla w akademiku zyc :|
mam swoje m3 wynajete i czuje sie w nim bosko
a foty masakryczne...
mam swoje m3 wynajete i czuje sie w nim bosko
a foty masakryczne...
Napisano 03 October 2007 - 12:09
no nie zle :whata:
ja naszczescie nie musze mieszkac w akademiku
mam blisko na uczelnie
ja naszczescie nie musze mieszkac w akademiku
#6 Gość_~Czarna_*
Napisano 07 November 2007 - 01:54
a ja z mojego akademika jestem bardzo zadowolona :aniol
w portierni mnie znają i można z portierami pogadać głupoty
czasem przymykają oko na "przemycanie" osób trzecich i nie trzeba się o nic martwić
w portierni mnie znają i można z portierami pogadać głupoty
czasem przymykają oko na "przemycanie" osób trzecich i nie trzeba się o nic martwić
Napisano 08 November 2007 - 18:30
eee nic specjalnego na tych zdjęciach nie ma. Mieszkałem 5 lat w akademikach i mógłbym tak dalej
Na mieszkaniach też takie śmietniska się robią
Napisano 17 November 2010 - 18:29
O nie, o nie
akademiki to przyczyna wielu niechcianych ciaż
lepsza stancja lub wynajete mieszkanie
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie