Co myślicie o tej serii produktów? Jest ona przeznaczona dla ludzi o skłonnościach atopowych... Wprawdzie aż takich problemów ze skórą nie mam, ale postanowiłam wypróbować krem na dzień i na noc dla suchej skóry.
Ciekawe jakie będą rezultaty...
Strona 1 z 1
seria AA
Napisano 17 September 2007 - 09:53
CYTAT(~Czarna)
Jest ona przeznaczona dla ludzi o skłonnościach atopowych...
że jakich? :zdziwko
moja mama ma krem na dzien i na noc na zmarszczki, nie wiem co o nich sadzi, ale nie slyszalam, żeby marudziła coś
Ja mam krem do stóp AA i jestem średnio zaowolona...
a mój Kamil kupił sobie piankę do golenia z AA i jest zupełnie niezadowolony. Powiedział, że da mi ją to sobie nogi będę goliła
#3 Gość_~Czarna_*
Napisano 17 September 2007 - 13:05
CYTAT(lovely-daisy)
że jakich? :zdziwko
ze skłonnością do alergii hmm... mam nadzieję, ze kremy okażą się nie najgorsze bo za jeden wybuliłam 17zł :zdziwko
Napisano 17 September 2007 - 14:32
ja używałam balsamów z serii AA .. fajne
i kiedyś mydła bo myślałam ze jestem uczulona (strasznie mnie nogi swędziały) ale okazało sie ze to od przesuszenia skóry ale mydełko i tak dobre, bezzapachowe o ile pamietam dobrze
i kiedyś mydła bo myślałam ze jestem uczulona (strasznie mnie nogi swędziały) ale okazało sie ze to od przesuszenia skóry ale mydełko i tak dobre, bezzapachowe o ile pamietam dobrze
#5 Gość_~Czarna_*
Napisano 17 September 2007 - 14:35
no sporo jest produktów bezzapachowych z tego co zdążyłam zauważyć
mi akurat to nawet pasuje, bo nie lubię się zastanawiać jak będę po tym ewentualnie "śmierdzieć"
Napisano 17 September 2007 - 15:38
Niby dla alergików, a ja 100% alergik po użyciu tonika spuchłam i zrobiła mi sie szorstka skóra twarzy
:
Jestem szkieletem mego miecza
Stal jest mym ciałem, ogień mą krwią
Wykułam ponad tysiąc ostrzy
Nie znając śmierci
Nieobecna dla życia
Wydarłszy górę z ziemskiego padołu
Mieczem dzielę wodę na pół
Powstrzymałam cierpienie, by tworzyć broń
Mimo to, ręce te nie będą niczego trzymać
Więc modle się-
Kuźnia niezliczonych ostrzy
Rzeczy, które sobie wyobrażasz są zawsze najsilniejsze
Stal jest mym ciałem, ogień mą krwią
Wykułam ponad tysiąc ostrzy
Nie znając śmierci
Nieobecna dla życia
Wydarłszy górę z ziemskiego padołu
Mieczem dzielę wodę na pół
Powstrzymałam cierpienie, by tworzyć broń
Mimo to, ręce te nie będą niczego trzymać
Więc modle się-
Kuźnia niezliczonych ostrzy
Rzeczy, które sobie wyobrażasz są zawsze najsilniejsze
Napisano 17 September 2007 - 15:44
CYTAT(Taj)
Niby dla alergików, a ja 100% alergik po użyciu tonika spuchłam i zrobiła mi sie szorstka skóra twarzy
:
nie ma kosmetyu który jest dobry dla każdego
generalnie seria AA jest dla wrazliwych ale niektórzy są bardziej wrażliwi a inni mniej :hmm
Napisano 02 December 2007 - 21:50
polecam serie AA -swietna dla alergikow , ja uzywam balsamow do ciala bo mam jakies dziwne zmiany skorne na plecach i pomagaja mi te kosmetyki!
Napisano 28 October 2009 - 19:22
Mam matujący peeling do mycia twarzy AA i jest super, twarz nie błyszczy się jak nie napiszę co.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie