Witam,
jestem tu nowy i chciałbym się czegoś dowiedzieć.
Jestem fanem Metallici i Guns N' Roses i mam mały problem :placz
chcialbym poproac z netu ich wszystkie plyty (jedna po drugiej lub zipem all) ale nie wiem czy wogule jest taka mozliwosc , a jak jest i ktos wie jak (z kad) mam to pobrac to jak moze to niech poda link do strony / downloadu plyty, bardzo mi na tym zalezy.
z gory thx
Strona 1 z 1
Metallica / Guns N' Roses
Napisano 31 August 2007 - 16:20
Jeśli jesteś prawdziwym fanem tych zespołów to idź do sklepu i kup ich płyty
Napisano 31 August 2007 - 16:28
CYTAT(Spectra)
Witam,
chcialbym poproac z netu ich wszystkie plyty (jedna po drugiej lub zipem all) ale nie wiem czy wogule jest taka mozliwosc
chcialbym poproac z netu ich wszystkie plyty (jedna po drugiej lub zipem all) ale nie wiem czy wogule jest taka mozliwosc
zapewne jest taka możliwość
CYTAT(Spectra)
a jak jest i ktos wie jak (z kad) mam to pobrac to jak moze to niech poda link do strony / downloadu plyty, bardzo mi na tym zalezy.
z gory thx
z gory thx
co do linków to chyba nie ma,a co do ścigania są od tego programy
jak już marshall napisał
CYTAT
Jeśli jesteś prawdziwym fanem tych zespołów to idź do sklepu i kup ich płyty
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 24 April 2010 - 18:26
Tylko czekać aż artyści przestaną wydawać płyty ze względu na dzisiejsze piractwo 
Jeśli jeszcze ktoś naprawdę jest miłośnikiem danej muzyki ale najzwyczajniej w świecie nie jest go stać na oryginalną płytę to zrozumiem takiego człowieka.
Ale jeśli ktoś ma kasę i pomimo to woli jechać na darmochę, to jest mi to ciężko zrozumieć.
Jeśli jeszcze ktoś naprawdę jest miłośnikiem danej muzyki ale najzwyczajniej w świecie nie jest go stać na oryginalną płytę to zrozumiem takiego człowieka.
Ale jeśli ktoś ma kasę i pomimo to woli jechać na darmochę, to jest mi to ciężko zrozumieć.
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie