Forum Lagata.pl: Uwaga!!! Kaspersky psuje komputer!!! - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Uwaga!!! Kaspersky psuje komputer!!!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Greg284 

• Trwały
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 279
  • Rejestracja Thu, 29 Jun 06

Napisano 25 August 2007 - 21:22

Sluchajcie. Wlasnie sie przejechalem na kasperskim. Zawsze go ocenialem jako najlepszy antyvir ale teraz to nawet o nim niechce slyszec. Kaspersky psul mi kompa od ponad roku. Objawy : nie odtwarzanie mp3, resety kompa podczas grania oraz wylaczanie sie dzwieku. A to wszystko przez kasperskiego. Uwaga podczas skanowania uwazajcie zeby kasperski nie usuwal wam niczgo z System Volume Information oraz z rejestru. Mi usuwal zawsze na pierwszym skanowaniu. Odradzam kasperskiego

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   kris 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 3782
  • Rejestracja Fri, 16 Jun 06

Napisano 25 August 2007 - 21:23

Greg284, tu masz prawie wszystko http://www.lagata.pl/topics53/antywirusy-vt322.htm za jakiś czas powstanie ankieta na temat anty wirusów
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę

Nie udzielam informacji na gg

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Greg284 

• Trwały
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 279
  • Rejestracja Thu, 29 Jun 06

Napisano 25 August 2007 - 21:26

ja tylko pisze co kaspersky zrobil z moim kompem. A co do tej ankiety bedzie mozliwosc dac kasperskiemu -10?

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   kris 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 3782
  • Rejestracja Fri, 16 Jun 06

Napisano 25 August 2007 - 21:28

CYTAT(Greg284)
ja tylko pisze co kaspersky zrobil z moim kompem. A co do tej ankiety bedzie mozliwosc dac kasperskiemu -10?

spoko rozumiem twoje zdanie co do ankiety okaże sie
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę

Nie udzielam informacji na gg

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   opentany 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 6
  • Rejestracja Tue, 08 Dec 09

Napisano 18 December 2009 - 23:09

CYTAT(Greg284 @ 25.08.2007, 20:22) <{POST_SNAPBACK}>
Sluchajcie. Wlasnie sie przejechalem na kasperskim. Zawsze go ocenialem jako najlepszy antyvir ale teraz to nawet o nim niechce slyszec. Kaspersky psul mi kompa od ponad roku. Objawy : nie odtwarzanie mp3, resety kompa podczas grania oraz wylaczanie sie dzwieku. A to wszystko przez kasperskiego. Uwaga podczas skanowania uwazajcie zeby kasperski nie usuwal wam niczgo z System Volume Information oraz z rejestru. Mi usuwal zawsze na pierwszym skanowaniu. Odradzam kasperskiego

naprawdę aż tak ci naszkodził? dziwne. 1 raz się z takim czymś spotykam. Kaspersky nie był wcale takim złym AV. co prawda na 2010 r trochę się popsuł ale ogólnie nawet ok. ale i tak wolę mojego F-Securea IS 2010. nic mi go nie zastąpi ;p;p
a tak na poważnie to jak chcesz to sprawdź sobie go, bo wg mnei naprawdę warto. możęsz go za darmo pobrać z www.f-secure.pl

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Szary 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 39
  • Rejestracja Tue, 03 May 11

Napisano 03 August 2011 - 21:26

Mi też Kaspersky nie szkodził, a długo z niego korzystałem, będzie z 5 lat... :P

Obecnie korzystam z Pandy IS. Jak mi się kończył Kaspersky, pobrałem wersję testową i spodobała mi się, więc wykupiłem licencję i spokojnie sobie użytkuję Pandę. Kiedyś testowałem starsze wersje, ale dosyć mocno mi zamulały kompa. Teraz już z tym problemu nie ma, widać, że sporo pracy programiści włożyli w nowe wersje. Moim zdaniem warto przetestować i wyrobić sobie własne zdanie ;)

Opcje tematu:

Strona 1 z 1