Może tak na początek co powiecie o sprowadzeniu na Bernabeu Robbena? Nie jestem za bardzo przekonana do niego, ale mam nadzieję, że Królewscy nie będą musieli żałować tego, iż wydali na niego 36 mln
- (5 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Real Madryt
Napisano 24 August 2007 - 18:46
Może tak na początek co powiecie o sprowadzeniu na Bernabeu Robbena? Nie jestem za bardzo przekonana do niego, ale mam nadzieję, że Królewscy nie będą musieli żałować tego, iż wydali na niego 36 mln
Napisano 24 August 2007 - 19:27
Napisano 24 August 2007 - 19:37
Napisano 24 August 2007 - 20:17
dziewczyna która lubi Real
nice
a co do tematu
Real zawsze ściągał gwiazdy
Figo,Ronaldo,Zidane
w końcu to galacticos i chcą mieć najlepszych piłkarzy
na początku ciężko będzie się zgrać , wg mnie trzeba troszkę popracować nad obroną
(wywaliłbym Pepe od razu)
grają z Atletico w pierwszym spotkaniu, wielkie derby Madrytu, uwierz mi, to musi motywować
to jest coś jak spotkanie w naszej lidze między Lechem a Legią, choćby te drużyny zajmowały 19 i 20 miejsce to zawsze jest to WIELKI MECZ
dlatego Real też się zmotywuje ^^
Napisano 24 August 2007 - 20:26
no widzisz
Real zawsze ściągał gwiazdy
Figo,Ronaldo,Zidane
w końcu to galacticos i chcą mieć najlepszych piłkarzy
Era galacticos nic dobrego nie wniosła.. co z tego, że Królewscy mieli gwiazdy jak nie potrafili zdobyć żadnego trofeum?
obrona to aktualnie najsłabszy punkt Realu.. i to niestety najbardziej martwi..
zapłacili za niego 30mln, ale na razie nic nie pokazał.. tylko masę błędów.. ale może potrzebuje czasu, żeby zgrać się z drużyną? oby..
Napisano 24 August 2007 - 20:57
na jego miejsce jest kilku innych, jak tak dalej będzie grać to niemiecki trener na pewno go zdejmie
Napisano 24 August 2007 - 21:07
właśnie to miałam na myśli.. ten późniejszy okres
jaśniejsza od drugiej, ale chyba tylko poza boiskiem im to wychodzi..
ale bramkarz bez pomocy obrony nie zdoła obronić wszystkich strzałów..
oby
Napisano 25 August 2007 - 11:25
Derby mogą okazać się wyjątkowe dla Jerzego Dudka, ponieważ niemal do ostatniej chwili ma szansę na grę w podstawowej jedenastce Realu. Wszystko przez kontuzję pierwszego golkipera, Ikera Casillasa, który uległ urazowi podczas zgrupowania reprezentacji Hiszpanii. Sztab medyczny "Królewskich" dokonywał cudów i według ostatnich doniesień reprezentant Hiszpanii ma być gotowy do gry, ale ostateczna decyzja zapadnie w ostatniej chwili.
Przegląd Sportowy
Chyba lepiej dla Dudka byloby zeby sobie w spokoju posiedzial na lawce
Napisano 25 August 2007 - 12:16
nie bądźmy aż tak krytyczni ^^
ale rzeczywiście pewniej bym się czuł gdyby Casillas stał między słupkami
Napisano 25 August 2007 - 14:30
Napisano 25 August 2007 - 15:16
wygląda to źle
wchodzi w 90min, puszcza bramkę minutę później ale przecież wszedł nierozgrzany, 90min siedział na ławie
jakby po 90min siedzenia kazali Ci się porzucać na trawie to średnia byś miała ochotę
nie róbmy z niego jakiegoś patałacha, bez powodu by go nie zabrali do Realu, zdarzają mu się wpadki ale jest w miarę dobrym bramkarzem
Napisano 25 August 2007 - 15:20
nie musieli nic za niego płacić, to już był dla nich wystarczający plus.. od początku byłam na NIE dla Jurka w Realu i będę w tym trwać..
Napisano 25 August 2007 - 16:12
hehe, to jest najzabawniejsze że chyba właśnie tak myśleli
ja też byłem na nie ale z takiego powodu że wiedziałem że będzie siedzieć na ławie
no właśnie, i to jest pytanie, po co im on był, zostawili by Casillasa do końca i było by super ;]
Napisano 25 August 2007 - 16:17
Bo tez mi zmiana..z rezerwowego w Liverpoolu poszedl na rezerwowego do Realu.Jemu potrzeba bylo klubu w ktorym by gral i odbudowal dawna forme.Teraz to juz po przygodzie z Realem na pewno bedzie po ptokach..
Napisano 25 August 2007 - 16:21
mam nadzieję, że nie powtórzą tego błędu..
Napisano 25 August 2007 - 21:57
patrząc na konto bankowe to spora zmiana
2:1 dla Realu
w 1minucie dostali bramkę , Aguero strzelił, nie wiem jak to wyszło bo mam tylko wynik ale czuję w tym winę Dudka xD
ale niezawodny Raul w 14min wyrównał, w 79min Sneijder strzelił bramkę na 2:1
bardzo chętnie obejrzę bramki z tego meczu
sławę? jako zmiennik Casillasa ?
nie, wg mnie poszedł tam ze względu na zarobki
nie jest już młodym zawodnikiem, ma troszkę lat na karku i musi troszkę zarobić na życie kiedy skończy karierę
a do tego być może kiedyś uda mu się coś osiągnąć? marzyć można
Napisano 25 August 2007 - 22:06
Napisano 25 August 2007 - 22:12
a jak stracili bramkę ?
a propos
aż się dziwie że Pepe dobry mecz zagrał
w końcu... oby dobrze grał bo Real potrzebuje dobrego obrońcy
Napisano 25 August 2007 - 23:23
Sławę, bo gra w najlepszym klubie XX wieku, ale zarobki oczywiście też miały tu duży wpływ..
ej.. ja miała być moja kwestia..
betonik77 dzięki za wrzut
Napisano 26 August 2007 - 01:03
uznajmy to za wspólną kwestię xD
jedyne co zdobył to rozgłos przy transferze, to wszystko, teraz co najwyżej będzie mógł się przejechać autobusem Realu Madryt po tym jak zwyciężą w tym roku w lidze
Opcje tematu:
- (5 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Logowanie