Strona 1 z 1
Weźmisz czarno kure...
Napisano 19 July 2006 - 21:42
Przgody Jakuba Wędrowycza;) znacie może tą serię??fajna sprawa:) ja osobiście uwielbiam tego typu literaturę, nastawia mnie ona pozytywnie do wielu spraw, daje odprężenie...jest poprostu super:)jakie wy książki czytacie na porawę humoru??
choose life...
Napisano 20 July 2006 - 14:02
Harry'ego Potter'a :mrgreen:
Nie no, Joke
Nie mam ulubionej książki, czytam co mi się podoba. Ostatnio zacząłem czytać Dostojewskiego i się wciągnąłem.
Nie no, Joke
Nie mam ulubionej książki, czytam co mi się podoba. Ostatnio zacząłem czytać Dostojewskiego i się wciągnąłem.
And As We Wind On Down The Road
Our Shadows Taller Than Our Souls.
And It's Hard To Hold A Candle
In The Cold November Rain
Our Shadows Taller Than Our Souls.
And It's Hard To Hold A Candle
In The Cold November Rain
Napisano 30 September 2006 - 15:59
Jakub Wędrowycz jest prze :mrgreen: osobiście lubię Kinga, a z lżejszych lektór, które się szybko czyta bardzo lubię Musierowicz
niedawno wyszła nowa część ''Jeżycjady'' nie mogę się doczekać aż ją przeczytam, chociaż recenzja, którą czytałam nie była zbyt przychylna. Nie zniechęcam sie jednak i dalej na nią czatuję
Napisano 12 November 2007 - 14:44
Kroniki Jakuba Wędrowycza to jest to... czy w autobusie w zachlapaną pogodę, czy na beznadziejnie smętnym wykładzie, książka ta pomaga spojrzeć nieco weselej na świat...
jak tylko skończyłam, podrzucałam ją po kolei wszystkim znajomym...
i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu...
#5 Gość_~Czarna_*
Napisano 12 November 2007 - 17:23
CYTAT(SauVoX)
Ostatnio zacząłem czytać Dostojewskiego i się wciągnąłem.
mam dokładnie to samo do tego Eric-Emmanuel Schmitt, Coelho, King, ostatnio też Marquez i wszelka klasyka literatury światowej
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie