Forum Lagata.pl: kosmetyki firmy Yves Rocher - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

kosmetyki firmy Yves Rocher

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   dzastina252 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 3
  • Rejestracja Mon, 30 Aug 10

Napisano 17 September 2010 - 14:02

a co myslicie na temat konsultantek w yves rocher?! :blink: jaka wasza reakcja jest na nie? :huh: nie denerwuja was one? :letssin:

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Lusiek276 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 19
  • Rejestracja Sun, 29 Nov 09

Napisano 22 September 2010 - 01:29

Ja od nich miałam tylko perfumy waniliowe i gruszkowe. Inne zapachy też były fajne. W sumie spoko, nie narzekałam.

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Laia 

• l'ombra del vent
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 516
  • Rejestracja Mon, 02 May 11

Napisano 01 June 2011 - 21:36

Dziwne, że nie ma cen bo z tego co ja pamiętam (a moja mama kupuje w Yves Rocher regularnie, co miesiąc właśnie w sprzedaży wysyłkowej) to były, owszem...

Ogólnie to YR jest moją ulubioną firmą z kosmetykami, są świetne, mam ich żele do kąpieli, mleczka, maseczki, różne kosmetyki do makijażu, lakiery do paznokci i perfumy i wszystko uwielbiam. Żel pod prysznic z werbeny jest moim uzależnieniem :D (choć ostatnio nie widziałam go w katalogu, byćmoże się nie sprzedawał i został wycofany). Aktualnie mam żel z kawy brazylijskiej i zapach jest obłędny :)

Jakbyś była jeszcze zainteresowana to pisz, zapytam się mamy co ona zrobiła, żeby być stałą klientką i jak dokładnie to zamawia (ja tam kupuję w ich sklepie bezpośrednio:)). Ale generalnie ceny nie są wygórowane, drogie są perfumy ale reszta - taniocha.
locura de los demás y nunca miro la mía!

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2