Zagłębie-Lech ! :))
Napisano 16 August 2007 - 18:59
Napisano 16 August 2007 - 20:08
jednak i tak będę wspierać Lecha
Reisik strzeli bramkę, Zając dołoży swoją żeby być królem strzelców ( xD ) i będzie pięknie
Napisano 16 August 2007 - 22:41
Zobaczymy co to bedzie za mecz.
NIe wiadomo czy Reiss zagra w meczu a to może oznaczac kłopoty
Mecze Zagłębia z Lechem ostatnimi czasy były bardzo Ciekawe
Napisano 17 August 2007 - 09:10
WZL!!
Napisano 17 August 2007 - 09:30
10tys? łącznie z kibicami Zagłębia liczysz ?
właśnie dzisiaj czytałem o Reisie
szkoda by było jakby nie zagrał bo Lech by dużo stracił, atak to jego najmocniejsza strona...
Napisano 17 August 2007 - 15:12
Nie to żebym się czepiał ale żeby dojść z Poznania do Lubina to nawet jakbyś dzisiaj wyszedł to nie wiem czy byś zdążył
Napisano 17 August 2007 - 15:21
Nie to żebym się czepiał ale żeby dojść z Poznania do Lubina to nawet jakbyś dzisiaj wyszedł to nie wiem czy byś zdążył
qrde zapomnialem ze to nie w poznaniu graja
bo w robocie gadalismy ze idziemy na widzew i tak mi sie teraz pokićkało
Napisano 19 August 2007 - 00:08
czy sprawiedliwy wynik to nie wiem bo nie oglądałem meczu(sam praktykowałem ten sport wtedy xD) ale cieszę się że tak wyszło
jak usłyszałem że dostaliśmy bramkę w 4minucie to się przeraziłem ,pomyślałem "koniec, wklepią nam kilka jeszcze bramek i się skończy:P"
na szczęście Wilk strzelił bramkę i mecz skończył się podziałem punktów
Ci co byli może zdadzą relacje jak było, ilu kibiców i jaka atmosfera:D
Napisano 19 August 2007 - 13:19
Zagłębie dyktowalo warunki przez praktycznie 90 minut.Sytuacji podbramkowych bylo pelno, ale Lech madrze sie bronil i pod koniec meczu trafil nawet w poprzeczke.Swietne spotkanie po raz kolejny rozegral Zając a w Zagłębiu blyszczeli Iwanski,Łobodzinski i Goliński.Szkoda ze ten ostatni nie wykorzystal 2 pewnych okazji bramkowych.
Jak na boisku panowalo Zagłębie tak na trybunach Kolejorz.Widzow z poznania bylo ok 3-4tys.Byl to prawdziwy mecz przyjazni.Fani Lecha zrobili genialna oprawe i zagluszyli ok 10 tys widzow z Lubina.Moze nie tyle zagluszyli co oniesmielili. Na szczescie czesto bylo slychac wspolne spiewy o przyjazni miedzy Lechem a Zagłębiem.Niektore sektory byly laczone.Kibice Zagłębia i z Poznania wspolnie tanczyli i spiewali.Po prostu rewelacyjnie to wygladalo
Byl to naprawde jeden z lepszych meczow, ktore udalo mi sie w zyciu obejrzec
Napisano 19 August 2007 - 13:57
Jak Ty to piszesz to jakoś ............ cholernie głupio to wyglada
O 3 byłem w domu.
Wyjazd sredni tzn. dobry bez jakichś większych atrakcji i przygód.
Dokładnie nie wiem ilu było kibiców Lech-a trudno to oszacować. Mysle ze koło 4 tyś bedzie w miare obiektywnie.
Nie udało mi się zobaczyc bramek
Doping bardzo dobry. Oczywiscie problemy z synchronizacją. 2 -3 prowadzacych miało co robić.
Stadion Zagłebia ogromy. Nie dziwie się ze nie dopuszczony do LM.
Kolejny zaliczony wyjazd na + teraz czas na Wisłe 1 września .
Napisano 19 August 2007 - 14:07
1 wrzesnia Zagłębie Lubin podejmuje Legię Warszawa.Tym razem zasiade na sektorze gosci
Napisano 19 August 2007 - 14:32
Ogólnie Lech się kozak pokazał, ładnie wyszły te bengale
P.S. Ciekawe ile wam wrzucą panowie z PZPN-u za taka ilość piro :zdziwko
Napisano 19 August 2007 - 18:40
Się zobaczy. Wazne ze wyszło kozacko
Napisano 23 August 2007 - 15:21
Ta pani prowadzi konferencje prasowe na meczach Zagłębia Lubin
Nie wiem czy wiesz ale Legia ma "zakaz wyjazdowy" na 3 lata, więc jeżeli Zagłębie Lubin nie wpuści ich na swoje sektory to ciężko będzie Ci zobaczyć ten mecz z sektora gości...
Napisano 23 August 2007 - 17:47
Napisano 23 August 2007 - 18:03
Właśnie nie. Oni mogą organizować wyjazdy, tylko klub nie zamawia dla nich biletów.
W Łodzi na ŁKS-ie chyba nie siedzieli na trybunie dla gości...
W Zabrzu była wpuszczona zorganizowana grupa, w tym sprawdzanie listy imiennej itd.
Więc tak jak widzisz różnie może być. Sporo zależy od organizatora i kibiców gospodarzy...

Logowanie