Nie ma w opcjach albo ja ślepy jestem
Strona 1 z 1
Firefox - jak wyłączyć dźwięk
Napisano 08 August 2007 - 10:33
Może ktoś zna sposób jak całkiem wyłączyć dźwięki ze stron w foxie?? Bo mnie trafia jak sobie słucham muzyki a tu mi coś plumka i czasem nawet nie wiem skąd
Napisano 08 August 2007 - 11:14
Muzyka w tle na stronach - ale to mały problem, bo takie strony zamykam zanim się jeszcze zdążą dobrze otworzyć.
Ale dźwięki, np. z flasha - wejdź sobie np. na poczta-polska.pl - wyskakuje reklama we flashu i plumka
OK, można tą reklamę zamknąć (chociaż raz ją zamknąłem i plumkało dalej
. Gorzej że są stronki co mają np. top we flashu zrobiony i z dźwiękiem i wtedy tego nie wyłączysz
Znalazłem coś takiego na razie:
FlashMute
ale jest pod windę tylko (a na dodatek siedzi w trayu w tle) a ja szukam pod linucha (albo plugin uniwersalny).
Ale dźwięki, np. z flasha - wejdź sobie np. na poczta-polska.pl - wyskakuje reklama we flashu i plumka
Znalazłem coś takiego na razie:
FlashMute
ale jest pod windę tylko (a na dodatek siedzi w trayu w tle) a ja szukam pod linucha (albo plugin uniwersalny).
Napisano 08 August 2007 - 11:35
No to zablokuj wyskakujące okienka za pomocą Adblock gorąco polecam wszystkim a filtry które pozyskałem mogę tutaj wkleić jak nie macie nic przeciwko
Napisano 08 August 2007 - 12:09
A w sumie to może masz rację - tylko czy Adblock blokuje też okienka we flashu?? Sprawdź proszę Cię na stronie Poczty bo coś mi się wydaje, że nie jest to możliwe (obiekt flash jest na DIV-ie, który jest zapisany w strukturze strony tylko ma parametr ustawiony, żeby był nad wszystkimi innymi obiektami).
Ale może się pozytywnie zdziwię
Napisano 08 August 2007 - 13:56
CYTAT(magnus)
Nie może a na pewno wiem co mówię no i oczywiście sprawdzam to najpierw
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie