Forum Lagata.pl: Kyle XY - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Kyle XY

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Blackrosa 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 598
  • Rejestracja Sat, 21 Jul 07

Napisano 26 July 2007 - 23:32

Kyle XY to historia chlopaka, ktory pojawil sie pewnego dnia z nikad. Wloczyl sie nago po lesie gdzie znalezli go straznicy i zaprowadzili do pani psyholog, ktora miala go przebadac, czegos sie o nim dowiedziec. Jednak okazal sie nie byc zwyklym chlopcem. Pierwsza niecodzienna cecha jaka u niego zauwazono to brak pempka. Reszta... rozwijala sie w czasie.. poczatkowo Kyle nie potrafil sie porozumiewac, jednak po kilku dniach mowil plynnie i to w kilkunastu jezykach. Potrafil strasznie szybko czytac, wykonywac w pamieci obliczenia na bardzo duzych liczbach, a testy na IQ rozwiazywal w kilka sekund w 100%. Byl tez kims kto doskonale potrafil zjednywac sobie ludzi. Tak zadomowil sie u pani psyholog, ze wkoncu stal sie czescia rodziny.

Tak mniej wiecej wyglada pierwszy sezon. Teraz jestem w trakcie ogladania drugiego. Tutaj sytuacja juz nie jest taka sielankowa. Na drodze Kylego pojawiaja sie ludzie, ktorym przeszkadza i ludzie, ktorzy poczatkowo wydaja sie byc przyjaciolmi, ale niestety nie mozna im ufac.

Fajny serial... bardzo fajni aktorzy, szczegolnie odgrywajacy glownego bohatera:) przystojniaczek smile.gif z troche dziecinna twarzyczka.

Serdecznie polecam.

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   RumJanka 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 22
  • Rejestracja Sun, 27 Feb 11

Napisano 27 February 2011 - 21:20

Fajnie było ale się sp...Szkoda, że tak urwali bez wyjaśnienia czegokolwiek do końca, niestety jak nie ma oglądalności to nie ma dalszego ciągu. A może ja o czymś nie wiem i jednak nakręcono kontynuację? Co się stało z matką Jessie ?

Opcje tematu:

Strona 1 z 1