Siemka mam ps2 te dużą sprowadzaną z Usa (chicago) od mojej siostry. Nie mogę grać w gry z pala i nieoryginalne gry. czy wiecie co mam kupić aby grać w gry ściągnięte z torrenty.org oczywiście na ps2 zgrane na płytkę i włożone do konsoli?? Proszę o linki z takimi przedmiotami z góry thx
Strona 1 z 1
PS2 (duża) NTSC
Napisano 23 June 2007 - 18:00
a mnie sie wydaje że cześć tego tematu nie do końca jest zgodna z regulaminem. a co do samej konsoli to pewno jest to wina kodowania tak mi sie wydaje, ale co trzeba by z tym zrobić nie mam pojęcia'
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 23 June 2007 - 18:01
też tak myślałem że nie zgodne z regulaminem ale to forum jest spox i na nim piszę wszystkie problemy a nie chcę logować się na innych forach
Napisano 29 July 2007 - 07:21
ziomek zeby grac na tej konsolce musisz zamontopwac odpowiedniego chipa i bedzie spoko, wiadomo ze jesli nawet nie jest przerobiona to w oryginałki tylko ntsc pograsz i nic nie zrobisz zeby pal poszły ( oczywiscie mozna przerobic jak juz wspomniałem i problem znika )
Napisano 29 July 2007 - 08:45
kupiłem sobie swapa 3.8 do ntsc będzie jutro. Hehe wszystko mi pójdzie
:jupi :jupi :jupi :taniec :taniec
Napisano 29 July 2007 - 18:31
no kuker bravoo teraz stałeś sie piratem:) trudno co zrobić taki mamy kraj jaki potrafimy zrobic co nie?
Napisano 29 July 2007 - 18:49
CYTAT(kuker)
też tak myślałem że nie zgodne z regulaminem ale to forum jest spox i na nim piszę wszystkie problemy a nie chcę logować się na innych forach
Spoko luzik, olej regulamin, forum jest spoko więc pisz chłopie wszystko co cię trapi? Nie wiesz skąd ściągnąć piracką grę? Pomożemy! Kodowane kanały z satki? Pomożemy! Działeczkę tanio chcesz kupić?* Pomożemy!
Pozdrów siostrę w stanach i miłego grania życzymy.
*) Działeczkę na Mazurach oczywiście
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty