Strona 1 z 1
ludki online
Napisano 21 June 2007 - 17:41
wrzucilem skrypcik zliczajacy i ludki sa podawane w stopce strony - uwazam, ze zarejestrowani i caly panel jest zbyteczny (na stronce, na ktorej nie ma potrzeby tak naprawde sie logowac) - jak sa ine zdania na ten temat to wlaczymy znowu
Napisano 21 June 2007 - 21:33
CYTAT(Lukas_79)
wrzucilem skrypcik zliczajacy i ludki sa podawane w stopce strony - uwazam, ze zarejestrowani i caly panel jest zbyteczny (na stronce, na ktorej nie ma potrzeby tak naprawde sie logowac) - jak sa ine zdania na ten temat to wlaczymy znowu 
zgadzam sie tylko trzeba glosowanie w sondzie wlaczyc dla nie zarejestrowanych tak samo z komentarzami
Napisano 21 June 2007 - 21:37
az, tak nie znam jeszcze tego skryptu (znaczy sie poszperam) - ale jestem za
generalnie to nie jest serwis, gdzie trzeba miec konto, ale dojdzie dodatkowa robota moderacji tego balaganu
ale sadze, ze bedzie to lepszejsze - nikt nie zalozy konta by dodac komentarz
i mozna wywalic okno logowania i logowac sie przez link - pedzie bardziej przejrzyscie
co o tym sadzisz ??
generalnie to nie jest serwis, gdzie trzeba miec konto, ale dojdzie dodatkowa robota moderacji tego balaganu
i mozna wywalic okno logowania i logowac sie przez link - pedzie bardziej przejrzyscie
co o tym sadzisz ??
Napisano 21 June 2007 - 21:46
jedynie ankiety sie nie da zrobic dla niezalogowanych - ale kurna nikt sie nie zaloguje by zaglosowac - proponuje ja wylaczyc
Napisano 26 June 2007 - 11:29
CYTAT(Lukas_79)
Pisałem już wcześniej o tym
CYTAT(Lukas_79)
ale kurna nikt sie nie zaloguje by zaglosowac - proponuje ja wylaczyc
Ale ankietę można zrobić dla niezarejestrowanych, więc tutaj nie będzie problemu.
P.S. wróciłem, w końcu będę mógł się bardziej zaangażować w tworzenie tej strony...
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty