stroje kąpielowe
Napisano 26 June 2011 - 17:11
nie wychodzę z domu nago, więc jakoś specjalnie mi na prostej opaleniźnie nie zależy
Internet skupia szaleńców.
Napisano 26 June 2011 - 17:23
Użytkownik imbirowa dnia 26 June 2011 - 10:36 napisał
że bd mogła w nim wejść np do morza i fale nie nie pozostawią mnie na końcu bez stanika 
Ja to mam zawsze z tym problem
Wolę stroje dwuczęściowe,bo są wygodniejsze i można się w nich lepiej opalić niż przy jednoczęściowym.Jednak jeśli już się gdzieś wybiorę to wolę zdecydowanie się opalać niż pływać,a jeśli już pływam to z daleka od ludzi,bo jakiekolwiek rzucenie się na wodę kończy się tak samo
Napisano 26 June 2011 - 17:30
Użytkownik Anette dnia 26 June 2011 - 17:23 napisał
Ja to mam zawsze z tym problem
Wolę stroje dwuczęściowe,bo są wygodniejsze i można się w nich lepiej opalić niż przy jednoczęściowym.Jednak jeśli już się gdzieś wybiorę to wolę zdecydowanie się opalać niż pływać,a jeśli już pływam to z daleka od ludzi,bo jakiekolwiek rzucenie się na wodę kończy się tak samo 
do wody to najlepiej wchodzić w czymś takim:

przynajmniej czułybyśmy się bezpiecznie.
i nie byłybyśmy narażone na coś takiego:

albo takiego :
http://p4.kciuk.pl/p...553cad4c1bf.jpg
Użytkownik imbirowa edytował ten post 26 June 2011 - 17:33
Internet skupia szaleńców.
Napisano 29 June 2011 - 14:22
@up
Nieźle ^^
Wiesz co znam dobry sklep z strojami kompielowymi , jak chcesz to wyśle ci linka na PW
Pozdrdawiam Ada:)
Nieźle ^^
Wiesz co znam dobry sklep z strojami kompielowymi , jak chcesz to wyśle ci linka na PW
Pozdrdawiam Ada:)
www.zakupmnie.pl - Pokusa dla twoich zmysłów... : )
Napisano 21 July 2011 - 11:10
Jeśli widzę dziewczynę szczupłą,wysoką w dwuczęściowym kostiumie,to sama się obejrzę za nią.Ale nie warto przejmować się brzuszkiem,czy grubymi nogami.Chodzę w tym w czym mi pasuje,a ludziom nic do tego.A jaki kolor?,a to już zależy od karnacji,koloru włosów.Ja lubię kolor turkusowy,lub wisniowy,może też być żółty,seledynowy.Zależy co wpadnie mi w ręce.To mnie ma się podobać,a nie innym.Pozdrowienia.
Kocham zycie!
Napisano 09 August 2011 - 18:39
W Polsce tego lata to chyba ciezko z opalaniem
Ja kupilam ostatnio bikini i wreszcie jestem zadowolona ze udalo mi sie dobrac odpowiednie!

Logowanie