Forum Lagata.pl: Services.exe i fałszowanie oprogramowania - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Services.exe i fałszowanie oprogramowania

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   kuker 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 58
  • Rejestracja Tue, 01 Aug 06

Napisano 02 June 2007 - 16:12

1.
Heja mam problem z win xp. podczas uruchamiania systemu gdy już włącze użytkownika pojawia mi się błąd: services.exe. i mam do wyboru nie wysyłaj, wysyłaj. klikam nie wysyłaj i pojawia mi się błąd:
Application Error
Access violation at address 0041ED7C in module 'services.exe'. Read of address 00000000.
A i ten plik jest w C:/RECYCLER/Services jest tam też wpis rejestru i gdy go uruchomiłem i dodałem ten wpis to i tak nic nie pomogło co mam robić??
2.
Gdy po uruchomieniu kompa mam kliknąć na użytkownika pojawia się to o tym że użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania. kliknęna użyrttkownika i muszę czekać 5 s żeby kliknąć rozwiąż ten problem później a jak kliknę rozwiąż ten problem teraz to whodzi na stronę winXP a ja nie będę tracił 300zł na oryginalnego wina co mam zrobić żebyto mi się już nie pojawiało??

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   kris 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 3782
  • Rejestracja Fri, 16 Jun 06

Napisano 02 June 2007 - 17:02

CYTAT(kuker)
1.
Heja mam problem z win xp. podczas uruchamiania systemu gdy już włącze użytkownika pojawia mi się błąd: services.exe. i mam do wyboru nie wysyłaj, wysyłaj. klikam nie wysyłaj i pojawia mi się błąd:
Application Error
Access violation at address 0041ED7C in module 'services.exe'. Read of address 00000000.
A i ten plik jest w C:/RECYCLER/Services jest tam też wpis rejestru i gdy go uruchomiłem i dodałem ten wpis to i tak nic nie pomogło co mam robić??

co do 1 pytania zalecam wklejic loga korzystajac z tej Instrukcji

CYTAT(kuker)
2.
Gdy po uruchomieniu kompa mam kliknąć na użytkownika pojawia się to o tym że użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania. kliknęna użyrttkownika i muszę czekać 5 s żeby kliknąć rozwiąż ten problem później a jak kliknę rozwiąż ten problem teraz to whodzi na stronę winXP a ja nie będę tracił 300zł na oryginalnego wina co mam zrobić żebyto mi się już nie pojawiało??

co do drugiego pytania ściągnęła ci sie aktualizacja do sprawdzania autentyczności systemu,to znaczy czy masz pirata czy oryginał,ale z tego co piszesz to masz pirata i jedyne co ci mogę poradzić to kupić oryginalny system.
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę

Nie udzielam informacji na gg

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   kuker 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 58
  • Rejestracja Tue, 01 Aug 06

Napisano 02 June 2007 - 17:11

Dzięki już mi się nie pojawia i miałeś rację ściągnąłem te aktualizację. A wiesz może jak zrobić tak żeby jak uruchomię system i włącze już użytkownika to żeby mi coś innego pisało niż Zapraszamy i inna tapeta?

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   kris 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 3782
  • Rejestracja Fri, 16 Jun 06

Napisano 02 June 2007 - 17:30

CYTAT(kuker)
Dzięki już mi się nie pojawia i miałeś rację ściągnąłem te aktualizację. A wiesz może jak zrobić tak żeby jak uruchomię system i włącze już użytkownika to żeby mi coś innego pisało niż Zapraszamy i inna tapeta?

Usunięcie ekranu Zapraszamy

CYTAT
Control panel (Panel Sterowania) >>> User Accounts (Konta użytkowników)

Kliknij w Change the way user log on or log off (Zmień sposób logowania lub wylogowywania użytkowników) i odznacz tam opcję Use the Welcome Screen.... (Używaj ekranu powitalnego.....).

To spowoduje pojawienie się, znanego z windy 98, stylu klasycznego logowania z okienkiem, w którym się wpisuje swoje imię i hasło. By ominąć pojawianie się tego okna i uciążliwe wklepywanie swoich danych za każdym startem systemu potrzebujesz dokonfigurować automatyczny sposób logowania cię. O tym w następnym poście. Po restarcie kompa napis "Zapraszamy" już się nie pojawi. Natomiast przed pojawieniem się tapetki pulpitu mignie przez milisekundę takie małe okienko.

UWAGA: Wpisując nieprawidłowe hasło pozbawisz się możliwości uruchomienia systemu! Jeśli jednak pomyłka miała miejsce przytrzymaj klawisz Esc w trakcie rozruchu.

źródło: http://www.microsoft.com.pl
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę

Nie udzielam informacji na gg

Opcje tematu:

Strona 1 z 1