Duże firmy budowlane mają już pomysł skąd brać fachowców, którzy będą budować infrastrukturę na turniej Euro 2012. Luka na rynku pracowniczym jest tak duża, że "pozyskiwanie pracowników" rozpoczyna się już w gimnazjum. Renomowane firmy pomagają reaktywować szkoły budowlane.
Czytaj wiecej na: www.euro2012.lagata.pl
Strona 1 z 1
Robotnicy do budowy Euro 2012 poszukiwani już w gimnazjach
Napisano 02 September 2007 - 15:10
jak narazie prace budowlane z stadionami są nadal w tyle,nic nie widać i nic nie słychać a slyszałem ze ma ktoś przyjechać z uni zobaczyć do nas właśnie jak idą prace w tym kierunku,jeśli sie nie wywiążemy to mogą nawet nam zabrać euro 2012
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 08 October 2007 - 15:19
Mój brat chodzi do gimnazjum i mówił mi,że na wychowaniu fizycznym mieli rzut łopatą i bieg przez taczki
Napisano 08 October 2007 - 15:42
A ja mu pokazałem filmik polscy budowlańcy i stwierdził, że na pewno nie wyjedzie do Anglii za chlebem i pozostanie w kraju
Napisano 08 October 2007 - 16:56
gdzie dokladnie trzeba sie zglosic do pracy ?
Love is the fruit of friendship <3
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II
Napisano 08 October 2007 - 17:09
CYTAT(nAGER)
gdzie dokladnie trzeba sie zglosic do pracy ? 
Nom dobre pytanie, gdzie ?
Ja już od dzisiaj moge iść do pracy ^^
Napisano 08 October 2007 - 17:11
CYTAT(Kliniu)
Ja już od dzisiaj moge iść do pracy ^^
rezygnuje ze sql i bede budowac stadiony na euro
Love is the fruit of friendship <3
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie