Strona 1 z 1
Wlosi czy Francja ??
Napisano 08 July 2006 - 23:00
Ja stawiam na Francję
- ale jak wygraja Włosi tez sie nie zalamie - szanse bardzo wyronane
Napisano 09 July 2006 - 10:30
A ja powiem tak...czuję, że wygra Francja, ale sercem jestem z Italią
i będę baaaaardzo szczęśliwa, jeśli wygrają
FORZA ITALIA!!!!!!!!!!!!!
FORZA ITALIA!!!!!!!!!!!!!
Napisano 09 July 2006 - 16:38
Wlasciwie to mi obojetne kto wygra, ale bede sie bardziej cieszyla jesli zwycieza Wlosi, bo:
po 1. ucze sie Wloskiego w szkole i lubie ten jezyk i wszystko co z nim zwiazane,
po 2. moj ukochany jest za Wlochami, wiec jak wygraja to sie bedzie cieszyl, a jak ob sie cieszy to i ja jesten szczesliwa
aczkolwiek wiem, ze Francja ma spore szanse...
po 1. ucze sie Wloskiego w szkole i lubie ten jezyk i wszystko co z nim zwiazane,
po 2. moj ukochany jest za Wlochami, wiec jak wygraja to sie bedzie cieszyl, a jak ob sie cieszy to i ja jesten szczesliwa
aczkolwiek wiem, ze Francja ma spore szanse...
Napisano 09 July 2006 - 16:50
Ja bym chciała żeby wygrali Włosi, ale cos też czuje że wygra Francja.... niestety - takie życie....
"I remember the days you were a hero in my eyes..."
http://img529.imageshack.us/img529/753/horseriderredbt2.png
http://img529.imageshack.us/img529/753/horseriderredbt2.png
Napisano 09 July 2006 - 22:43
no i prosze panstwa mistrzostwa swiata wygrane przez włochow w rzutach karnych,mecz naprawde byl fascynujacy,tylko zeby nie ten zidan jak z głowki powali włoskiego przeciwnika za co otrzymal czerwona kartke.
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 09 July 2006 - 23:42
Ten mecz byl po stronie francuzów,a wlosi...po prostu wybronili sie fuksem,wiadomo jak to jest z karnymi....Zidane...-ale zakonczyles kariere!!!Również gratulacje!!!Odejscie z wielkim hukiem,tak samo jak i wielka byla jego kariera.....Włosi mistrzami świata!!! Gratulacje wlochom- Forza Italia, wielkie brawa dla Francji!
......::::::Roofless ... best of the best:)::::::......
Napisano 10 July 2006 - 00:50
A jednak moja ukochana ITALIA!!! Jesteśmy teraz z Luca bardzo szczęśliwi!!!!
Napisano 10 July 2006 - 16:28
Jeeeeeeeeeeeeee
Brawo Włochy
grali bardzo ładnie, tylko w dogrywce coś im nie szło, ale to co bo karne strzelali perfekcyjnie i ZWYCIESTWO
:mrgreen:
grali bardzo ładnie, tylko w dogrywce coś im nie szło, ale to co bo karne strzelali perfekcyjnie i ZWYCIESTWO
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty