Forum Lagata.pl: ASG -AirSoft Gun - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

ASG -AirSoft Gun

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   dstankiewicz 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa VIP
  • Postów 1566
  • Rejestracja Sun, 22 Oct 06

Napisano 20 September 2007 - 14:07

CYTAT(marshall)
M4A1
Oo widze ze juz cos wiekszego D.gif A jaka bron miales dotychczas? :>
Tak w ogole, to co sadzicie o rozpoczynanie przygody z ASG od duzych broni (takich wlasnie jak M4, lub inne karabiny wieksze od MP5). Bo jak uslyszalem ostatnio od kolegi z klasy (ktory moze 2 razy u mnie w domu trzymal pistolet ASG w rekach) ze w przyszlym tygodniu kupuje sobie M4 elektryka, bo chce sie 'opbawic' w ASG, to troszke mnie to zdziwilo. Zero doswiadczenia, i zaczynac odrazu z taka bronia to nie jest dobrze. MP5 jakby sobie kupil, to jeszcze bym jakos zrozumial, ale z taka maszyna to on sobie nie poradzi, bo nie bedzie wiedzial co zrobic (moze sie zalozyc, ze jesli faktycznie kupi taka bron i pojdzie na jakies strzelanie, to odrazu wlaczy full serie i bedzie nawalal we wszystko co sie ruszal i biegal wszedzie, bo bedzie myslal ze jest najlepszy D.gif )
Co wy o tym sadzicie? smile.gif

CYTAT(Katarina)
dstankiewicz -...mały ale jary :P
Yeahh, to jest to :D XP
"Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji"

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   marshall 

• Zasłużony
  • Grupa VIP
  • Postów 2764
  • Rejestracja Mon, 09 Oct 06

Napisano 20 September 2007 - 14:42

No na razie nie miałem żadnej poważnej repliki ASG tongue.gif No ale miałem już w łapach Glocka 18C z blowbackiem i właśnie M4A1 RIS CA wink.gif W Glocku się zakochałem natychmiast ^^ Nie ma to jak odrzut na full automacie :evil_laugh: Chyba się zaraziłem bakcylem na dobre wink.gif
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   dstankiewicz 

• Zasłużony
  • Grupa VIP
  • Postów 1566
  • Rejestracja Sun, 22 Oct 06

Napisano 20 September 2007 - 15:45

Z glocka 18 strzelalem (z 17 tez tongue.gif ) ale tylko ze sprezyny. Z nie-sprezynowych pistoletow/karabinow to strzelalem z Beretty gazowej (blowback to jest to, czego najbardziej mi brakuje w sprezynach hehe D.gif ) i z elektrycznych : MP5A3 i M4 (ale tylko przez chwilke)

CYTAT(Katarina)
dstankiewicz -...mały ale jary :P
Yeahh, to jest to :D XP
"Otoczony oceanem wielkomiejskiej wibracji"

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   sernik 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 23
  • Rejestracja Wed, 21 Oct 09

Napisano 30 November 2009 - 02:34

Widzę, że temat dawno temu umarł, ale postanowiłem go reaktywować wink.gif Też od jakiegoś czasu uprawiam ten sport i muszę powiedzieć, że zaczął mnie bardzo wciągać. Wyjeżdżamy z ekipą dość często na jakieś odludzie, żeby urządzić sobie małe manewry. Z racji tego, że teraz zrobiło się trochę zimno, to postanowiłem sobie kupić jakieś dobre buty wojskowe. Słyszałem, że dobre są batesy. Nawet wszedłem na bates.pl, żeby sprawdzić i wydają się być ok. Ludzie chwalą głównie za wygodę i wytrzymałość. Możecie o nich coś powiedzieć?

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   marshall 

• Zasłużony
  • Grupa VIP
  • Postów 2764
  • Rejestracja Mon, 09 Oct 06

Napisano 30 November 2009 - 10:16

Wiesz to zależy też od modelu który kupisz tongue.gif O batesach ci nic nie powiem ale ja przez przeszło dwa lata chodziłem w magnumach classicach. Przetrzymały codzienne użytkowanie w mieście, dwie zimy, wypady w góry, na kajaki, koncerty. Były zalewane, zadeptywane, ubłacane, przeciągane po peronie wystając z jadącego pociągu. I nadal można je nosić. Ba, nawet w nich jeszcze sznurówek nie wymieniałem. Mało tego, to najwygodniejsze buty jakie obecnie mam w szafie. Są lekkie, miękkie w środku, nie przemakają i dobrze regulują temperaturę. A poza tym ładnie wyglądają (póki ich nie zakatujesz wink.gif ). Jak za taką cenę (są to jedne z najtańszych butów taktycznych na rynku) to rewelacja. Z tym, że gdybym kupował je dzisiaj wziąłbym pół rozmiaru mniejsze (powinny być raczej dobrze dopasowane) i może szarpnąłbym się na jakiś lepszy model smile.gif (w tym doskwiera brak systemu szybkiego sznurowania)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Opcje tematu:

• (2 stron)
  • +
  • 1
  • 2