Forum Lagata.pl: Fifa 2007 - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Fifa 2007

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   meister 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 1743
  • Rejestracja Wed, 25 Apr 07

Napisano 20 May 2007 - 16:04

czy ktos z was grał w tegoroczną edycje? Ja od paru dni non stop katuję kompa bo nie moge sie nacieszyc tą grą.

Uwazam ze jest to najlepsza edycja FIFY. Duzo ludzi narzekało po premierze pesa 3 na PC-ta ze przy niej fifa to szachy, ze jest za wolna i ze procz grafiki nie ma nic innego do zaoferowania. Od jakiegos czasu przeciwnicy ,,FIF" nie mają nic do gadania.
Juz edycja 2006 pokazała ze panowie z EA Sports nie spoczęci na laurach i w koncu stworzyli cos nowego - z taktycznej pilki noznej uczynili bezkompormisową zabawe, dodali polską lige (wielki +), nowe triki, poprawiono animacje a to wszystko przy fotorealistycznej grafice.
Natomiast edycja 07 zmiotła PES-y. W koncu udało się stworzyc wg mnie kopanine doskonałą.
Łączy to co najlepsze w Pro Evolution Soccerach i FIFACH czyli doskonałą grafikę, niesamowite animacje (ponad 1500 nowych, ktore pozwalają na wykonywanie nowych trikow. Co najlepsze nie są juz one ,,na pokaz". Teraz kazda zagrywka i kiwka jest na wage zlota gdyz jeden ruch moze umozliwic przedostanie się pod bramke rywala), tryb menedzerski. A przedewszystkim czuc lekkosc w prowadzeniu pilkarzy, kontrole nad nimi.
Od jakiegos czasu nikt juz nie mowi: ,,ta nowa Fifa to i tak gorsza od Pesa". Teraz po prostu jest nowa, jeszcze lepsza FIFA ktora znów otrzymuje tytuł krola komputerowej pilki kopanej.

P.S sorry za taką ,,lamerską" recenzje pisaną z grubsza ale troche mi się spieszy. Do rozegrania następnego meczu rzecz jasna smile.gif

"...tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain.
You are young and life is long and there is time to kill today.
And then one day you find ten years have got behind you.
No one told you when to run, you missed the starting gun..."

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   nAGER 

• Szeryf
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Grupa GlobalMod
  • Postów 2763
  • Rejestracja Fri, 31 Aug 07

Napisano 31 August 2007 - 16:42

Probujesz mnie rozbawic?
FIFA poczawszy od 01 skonczywszy na 07 dla mnie dno.
Postacie poruszają sie sztywnie, grafika, owszem na + ale za to grywalnosc slaba.
Ludzie, ja razem z nimi przezucili sie na serie gier Pro Evolution Soocer.
Ostatnia czesc, czyli 6, jest, zeby nie bluzgac, napisze super.
Zawodnikom brudza sie koszulki oraz spodenki, twarze pilkarzy sa bardzo podobne, grawitacja super, kazdy pilkarz jest dokladnie odwzorowany jak w rzeczywistosci, np Cristiano Ronaldo prowadzac pilke, odchyla sie do przodu, jak to zazwyczaj robi.

Gdy wyjdzie Pro Evolution Soocer 2008, beda animacje takie jak:

-90 minuta mecz, strzelasz bramke w finale Ligi Mistrzow pilkarze rezerwowi wybiegaja sie z Toba cieszyc.

-Wywiady pomeczowe.

-Trener rzuca bidonem jak spudlujesz.

-Po strzelaniu bramki, kamera przenosi sie do pubu, gdzie widzisz jak ludzie ogladaja mecz na telebimie przy piwku i sie ciesza.

Co jest lepsze?

Pozdrawiam
nAGER
Love is the fruit of friendship <3

"Człowiek szuka miłości bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym" - Jan Paweł II

Opcje tematu:

Strona 1 z 1