"Zmorojewo" - nowa książka Jakuba Żulczyka. Strasznie mnie ta książka zaciekawiła. Lubię Żulczyka, lubię horror i okazuje się, że ten autor z tym gatunkiem poradził sobie naprawdę dobrze;) Polecam!
- (4 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Nowości i nie tylko
Napisano 29 January 2011 - 17:21
ostatnio wciągnęła mnie książkka Wojciecha Manna 'RockMann, czyli jak nie zostałem saksofonistą'
polecam- warto przczytac, napisanna lekko i z humorem
autor mówi własnym głosem, nie stroi się w cudze piórka, pisze bez fałszywej skromności, bez "snuja", przynudzania i udawania kogoś, kim nie jest
polecam- warto przczytac, napisanna lekko i z humorem
autor mówi własnym głosem, nie stroi się w cudze piórka, pisze bez fałszywej skromności, bez "snuja", przynudzania i udawania kogoś, kim nie jest
Użytkownik imbirowa edytował ten post 29 January 2011 - 17:21
Internet skupia szaleńców.
Napisano 29 September 2011 - 21:07
Z nowości książkowych polecam "Nieświadomego maga" Karen Miller. Ciekawa i wciągająca fantasy.
Napisano 18 November 2011 - 14:47
Z nowości dobre jest jeszcze "CeWEBryci - sława w sieci" , naprawdę ciekawa i unikalna książka, nie wiem czy był kiedykolwiek wcześniej poruszany ten temat. Sława w internecie jakie korzyści może przynieść, kilka person opisanych, między innymi taka sławna z youtube nauczycielka angielskiego z Rosji czy koleś z filmiku "Where the hell is Matt" (40 mln wyświetleń, to jakby cała Polska go obejrzała
)
Napisano 25 November 2011 - 12:25
"CeWEBryci"?
Fajny tytuł, z opisu też wygląda ciekawie, także w swoim czasie chętnie sięgnę, jak fundusz podreperuję. Póki co ja przez ostatnie dni zaczytywałem się nową książką Pierdomenico Baccalario pt. "Kod królów". Mieszanka sensacji, przygody i detektywistyki, a do tego świetny klimat tajemniczego Turynu. Co prawda nigdy tam jeszcze nie byłem, ale po tej lekturze chętnie bym się kiedyś wybrał, bo w książce to naprawdę "klimatyczne" miasto...
Napisano 22 May 2012 - 13:45
konczy sie emisja mojego ulubionego serialu - doktora housa
ale pisze poniewaz ostatnio gdzies na witrynie w ksiegarni widzialem ksiazke o tym serialu, czy tez o samym Hugh Laurie a nie pamietam tytulu, ktos moze kojarzy?
Napisano 23 May 2012 - 11:29
Też mi żal emiisji tego świetnego serialu
świetny był, nie jak sztuczne postacie z "Ostrego dyżuru", a gość był z prawdziwym ostrym charakterem:) a książka o którą pytasz widziałem w ostatnim newsletterze bookson.pl, zdaje się, że nawet mocno przeceniona, więc jak się pospieszysz to złapiesz niezłą okazję
Opcje tematu:
- (4 stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Logowanie