Władze regionu zabiegają, aby Stadion Śląski stał się jedną z aren piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku. Wskazują, że dokończenie modernizacji obiektu to jedyna możliwość, by były na nim rozgrywane mecze tej imprezy. Jednak - zdaniem kibiców - nawet po modernizacji stadion nie będzie nowoczesny - zapewniłoby to tylko zbudowanie nowego obiektu. Za takim wariantem opowiedziały się już m.in. niektóre regionalne media.
czytaj wiecej na:
euro2012.lagata.pl
Strona 1 z 1
Nie ma mowy o nowym Stadionie Śląskim
Napisano 16 May 2007 - 19:07
hmm jak dla mnie to wszystkie stadiony nadają się do wyburzenia , a na mistrzostwa powinny być nowe,
mnie to głównie zastanawia nie to skąd wezmą kase na tak wielkie inwestycje tylko czy zdążą na czas a czasu już nie wiele
mnie to głównie zastanawia nie to skąd wezmą kase na tak wielkie inwestycje tylko czy zdążą na czas a czasu już nie wiele
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 16 May 2007 - 19:13
CYTAT(croc)
hmm jak dla mnie to wszystkie stadiony nadają się do wyburzenia , a na mistrzostwa powinny być nowe,
tez mi sie wydaje ze powinni wybudowac od nowa ale co zrobic ktos to zaplanowal tak a nie inaczej
podobno najwiekszy problem maja w wroclawiu poprostu brakuje tam rak do pracy :cwiczy
Napisano 16 May 2007 - 19:22
Ja sie wlasnie o Wroclaw nie boje. Maja najlepszego prezydenta (ponad 90% poparcia w wyborach) ktory jest pasjonatem pilki, Wroclaw jest najprezniej rozwijajacym sie miastem w Polsce.
A co do nowego slaskiego..jestem jak najbardziej za. Na obecnym slaskim rozgrywanie meczow nie ma sensu.
A co do nowego slaskiego..jestem jak najbardziej za. Na obecnym slaskim rozgrywanie meczow nie ma sensu.
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Napisano 16 May 2007 - 19:24
CYTAT
podobno najwiekszy problem maja w wroclawiu poprostu brakuje tam rak do pracy :cwiczy
tego to podobno brakuje wszędzie ale najlepsze jest to ze prawie 2 lata budują 100 km autostrady a teraz w prawie 3 lata chca zrobic 600 km drogi i 4 stadiony, hotele motele itp ciekawe chyba chinczykow zaczniemy sprowadzać
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 16 May 2007 - 19:24
CYTAT
Maja najlepszego prezydenta
komu jak komu ale politykowi nie mozna zaufac
Napisano 16 May 2007 - 19:25
CYTAT
chinczykow zaczniemy sprowadzać
nawet nostradamus przewidzial najazd zoltej rasy na europe
Napisano 16 May 2007 - 19:30
CYTAT(Tolduś)
komu jak komu ale politykowi nie mozna zaufac
Mieszkam kolo Wrocławia...i uwierz mi.Temu politykowi mozna zaufac.Wrocław bedzie gotowy !
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie