To on ma być podporą naszej kadry na Euro 2012. Michał Janota strzela dzisiaj gole dla juniorów Feyenoordu. Rotterdam jest największym portem morskim świata i... idealnym miejscem, by wypłynąć na szerokie wody wielkiej pilki.
Czytaj wiecej na :
www.euro2012.lagata.pl
Strona 1 z 1
Nadzieja polskiej piłki nożnej gra w Rotterdamie
Napisano 16 May 2007 - 14:35
Dobrze ze Ci nasi najzdolniesi szkola sie za granica. Martwi mnie jednak ze bardzo rzadko Ci z podwojnym paszportem wybieraja obcy kraj..Stracilismy juz wielu, mozliwe ze wybitnych pilkarzy...
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Napisano 03 September 2010 - 22:01
Smolarek, nasz jakby nie patrzeć jeden z lepszych piłkarzy za czasów Benhakera, również zaczynał w Rotterdamie. A teraz błąka się po klubach o nazwach, których w życiu nie słyszałam, a szkoda... Tak więc dobry port nie gwarantuje udanego rejsu
Napisano 03 September 2010 - 22:38
Użytkownik Tolduś dnia 15 May 2007 - 16:46 napisał
To on ma być podporą naszej kadry na Euro 2012. Michał Janota strzela dzisiaj gole dla juniorów Feyenoordu. Rotterdam jest największym portem morskim świata i... idealnym miejscem, by wypłynąć na szerokie wody wielkiej pilki.
Czy z Janoty taki talent? polemizował bym... Gra w II lidze holenderskiej (w satelickim klubie Feyenoordu, czyli w Excelsiorze Rotterdam) to nie jest moim zdaniem powód do tego by uznawać go za nadzieję naszej piłki w perspektywie Euro2012... W kadrze U21 też nie pokazuje zbyt wiele... Swego czasu było głośno o możliwym transferze do Lecha albo Lechii Gdańsk, ale nic z tego nie wyszło bynajmniej nie ze względu na zaporową cenę za Janotę.
Jak dla mnie to jeden z wielu dobrze rokujących polskich piłkarzy, ale bez błysku, czyli z tendencją do miana poprawnego grajka. Już większy potencjał w perspektywie Euro2012 upatrywałbym w Kamilu Grosickim, Tomku Kupiszu (obaj Jagiellonia), Arturze Sobiechu (mimo wszystko, bo nieźle zaczął w Polonii) no i może nasza "gwiazda" R.Lewandowski wkońcu wystrzeli w tej Borussii. Mamy młodą kadrę, potencjał jest, tylko boje się ,że jak zwykle nic z tego nie wyjdzie...
Chociaż może te nasze zagraniczne zaciągi coś pomogą (Obraniak, Boenisch, Matuszczyk)...
Użytkownik Marroni dnia 03 September 2010 - 22:01 napisał
Smolarek, nasz jakby nie patrzeć jeden z lepszych piłkarzy za czasów Benhakera, również zaczynał w Rotterdamie. A teraz błąka się po klubach o nazwach, których w życiu nie słyszałam, a szkoda... Tak więc dobry port nie gwarantuje udanego rejsu 
Smolarek gra teraz w polskiej Ekstraklasie w Polonii Warszawa
Użytkownik Prince edytował ten post 03 September 2010 - 22:56
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie