Witam.
Mam zamiar w najbliższym czasie kupić laptopa. Będę go używał głównie do internetu albo prac w exelu, wordzie itp. Cenna do 2,5 tys. Dobrze by było żeby był dość lekki i stosunkowo mały, ale żeby się dobrze na nim strony otwierało.
Chciałbym się was poradzić jaki mniej więcej model kupić i z jakimi parametrami. Jeżeli ktoś się zna na tym to byłbym wdzięczny za udzielenie kilku rad lub podanie przykładowych modeli.
Strona 1 z 1
[szukam] laptopq
Napisano 12 May 2007 - 16:28
Dla mnie komputery to czarna magia ale sa u nas osoby ktore na pewno Ci pomoga. Takze na razie cierpliwosci
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Napisano 12 May 2007 - 17:08
za 2400 to już kupisz nawet z systemem vista,koloru czarnego,parametry dosyć zadowalające,nie pamiętam dokładnie jakie ale na tym byś mógł popracować do woli nawet z internetem,i nawet w coś zagrać.,a ja mam pytanko na allegro lukałeś,tak dla ciekawostki tu masz Aristo luknij zobacz porównaj,a może coś ci wpadnie w oko
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 22 April 2008 - 02:36
CYTAT(kris @ 12.05.2007, 17:08) <{POST_SNAPBACK}>
za 2400 to już kupisz nawet z systemem vista,
To ja wolałbym zapłacić 2500 i nie mieć żadnego systemu:P
Napisano 26 April 2008 - 22:54
vista to teraz standard w laptopach. ciezko znalezc bez visty, to tak jakbys kupowal TV bez pilota.

"...tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain.
You are young and life is long and there is time to kill today.
And then one day you find ten years have got behind you.
No one told you when to run, you missed the starting gun..."
Napisano 17 December 2008 - 16:29
CYTAT(bachman @ 12.05.2007, 15:25) <{POST_SNAPBACK}>
Witam.
Mam zamiar w najbliższym czasie kupić laptopa. Będę go używał głównie do internetu albo prac w exelu, wordzie itp.
Mam zamiar w najbliższym czasie kupić laptopa. Będę go używał głównie do internetu albo prac w exelu, wordzie itp.
Za dwa i pół tysia to można naprawdę mocny sprzęt mieć:
np. taki http://www.ceneo.pl/2069126 dużo pamięci, starczy ci na wiele dokumentów word i exel
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie