wybiera sie ktos jeszcze ???
Strona 1 z 1
GP Wroclawia
Napisano 11 May 2007 - 16:41
Mam nadziej tylko, ze nie bedzie padalo
- jutro rano wyruszamy z ania na zawody
Napisano 11 May 2007 - 19:36
no ja niestety nie ale moze jak jakieś fotki byście porobili to milo było by popatrzeć
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 11 May 2007 - 19:39
aparacik wezmiemy - mam nadzieje, ze bilety jeszcze beda
- jedziemy na wariata
- decyzja zapadla dzisiaj
(ania strasznie nalegala
) - jedyne co mi sie udalo dzisiaj zalatwic to hotel
Napisano 11 May 2007 - 19:58
Organizatorzy zapewniaja ze biletow nie zabraknie
Szykuja sie znakomite zawody, szkoda ze nie mam dojazdu.... A komu najbardziej bedziecie kibicowac ??
Listopad 2007 - Forum Lagata - [*]
Napisano 11 May 2007 - 19:59
CYTAT(Adam)
Organizatorzy zapewniaja ze biletow nie zabraknie
tez tego sluchalem - ale wiesz
ja jestem za hampelem
Napisano 11 May 2007 - 20:02
Hampel bedzie praktycznie u siebie. Powinno byc ciekawie
Dobrze ze u nas zuzel robi sie coraz popularniejszy. W koncu to dyscyplina w ktorej mamy swietna reprezentacje i chyba najmocniejsza lige
Hampel byl blisko polfinalow, lecz niestety nie udalo sie...
Hampel byl blisko polfinalow, lecz niestety nie udalo sie...
Napisano 13 May 2007 - 18:59
co do ligii to nie zgodze sie - slyszalem w tv ze jak byly zawody miedzynarodowe ostatnio jakies - nie wiem gdzie i jakie bo nie interesuje sie tym i nie rozumiem zasad jakie tam panuja - to mowili ze nasi pokpili sprawe. wieszali psy na nich , nie wiem czy slusznie ale jakos tak bylo, co do GP to moze bym sie przeszedl gdybym znal zasady i ktos mi je wytlumaczyl - jak najprosciej mozna - i wtedy moze bym sie tym zaczal interesowac - u siebie mam jakas Unie Leszno i nawet nie wiem kto aktulanie jest w skladzie tej druzyny , a do wroclawia nie jade bo to ok 100 km z leszna no i nie mam trasportu - autka - a nie wiem jak w weekend laza pociagi i nie wiem jak jest z pociagami - kiedys jakies likwidowali. ale sie rozpisalem
1 minuta śmiechu, to 5 minut życia ;-)

Napisano 13 May 2007 - 20:55
CYTAT(duffee)
co do ligii to nie zgodze sie - slyszalem w tv ze jak byly zawody miedzynarodowe ostatnio jakies - nie wiem gdzie i jakie bo nie interesuje sie tym i nie rozumiem zasad jakie tam panuja - to mowili ze nasi pokpili sprawe.
Nasza reprezentacja a nie liga.Wszscy najlepsi jezdza w Polskiej Ekstralidze.
CYTAT(duffee)
u siebie mam jakas Unie Leszno
I nie jakas, tylko to jest po prostu Unia Leszno. Nie przepadam za nimi bo kibicuje Atlasowi, ale ta druzyna na pewno odznaczyla sie juz w naszej lidze
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie