Wymarzony urlop...
Napisano 02 May 2007 - 13:00
a może byliście już na swoim wymarzonym odpoczynku?
Napisano 02 May 2007 - 13:29
Teraz to nauka:D
Napisano 02 May 2007 - 15:36
no więc? nie chodzi w tym temacie o realne ze względu na kase, ale o wymarzone wakacje.
Napisano 02 May 2007 - 15:41
Napisano 02 May 2007 - 15:58
telewizji komorki ludzi i tego całego zgiełku marzy mi sie
domek w srodku lasu na totalnym odludziu obok rzeka gdzie
mogłbym połowic rybki i byc tam z ukochana osoba i nie martwic sie o nic totalny luz
Napisano 02 May 2007 - 16:04
Napisano 02 May 2007 - 18:49
Napisano 03 May 2007 - 13:39
A na koniec cofnąc się w lata 70-80-siąte i pojechac do Miami. (no to jakby się nie dalo te 20 kilka lat cofnąć to chociaż teraz ^^)
A bardziej realne? Kilku najlepszych kumpli i nad jezioro albo góry...

"...tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain.
You are young and life is long and there is time to kill today.
And then one day you find ten years have got behind you.
No one told you when to run, you missed the starting gun..."
Napisano 03 May 2007 - 19:20
Piekne widoki, zlote plaze, blekitna laguna, zabytki, swiatynie oraz wioski, ktorym obca jest cywilizacja...
Napisano 04 May 2007 - 08:36
Nie myslalem o tym, ale licze, ze Wladzimirow bedzie milym poczatkiem =)
Napisano 09 June 2008 - 11:14
Napisano 09 June 2008 - 14:29
Napisano 18 June 2008 - 01:08
telewizji komorki ludzi i tego całego zgiełku marzy mi sie
domek w srodku lasu na totalnym odludziu obok rzeka gdzie
mogłbym połowic rybki i byc tam z ukochana osoba i nie martwic sie o nic totalny luz
co to sie porobilo, wczesniej, jeszcze nie tak dawno ludzi epragneli cywilizacji, postepu i nowoczesnosci, 'co tam wakacje, w koncu kupilem telewizor/komorke itp''
a teraz sie teskni za wsią, dziczą, kilkoma dniami bez nowoczesnosci,
ja nie przecz ze jestm inny, choruje jak zapomne telefonu z domu, i tez bym sie wybral np na tydzien na kajaki na mazury, ale nie umiem juz chyba byc 'odcietym' od codziennosci
ale zwalczylbym to na alasce
Napisano 15 May 2009 - 15:01
http://www.niemcy-turystyka.pl/tmp/wesole_...ands_resort.htm
Napisano 22 May 2009 - 22:47
a w tym roku planuje wypożyczyć przyczepę kempingową i jechać w Polskę
Napisano 20 May 2010 - 22:26
Użytkownik ANIOŁ edytował ten post 21 May 2010 - 03:08
Napisano 20 May 2010 - 23:26
Cytat
http://www.niemcy-tu...ands_resort.htm
smile.gif Taka namiastka marzenia:)
Przypadkowo zajrzałem do tego tematu. Serdecznie odradzam tę wyspę, kosmiczne pieniądze (400zł od osoby wraz z przejazdem autokarem) za beznadziejne warunki. Niech nie zmylą Cię nazwy "Morze Północne" i "Południowe", albo magiczna "strefa zjeżdżalni". Wszystko małe, bez polotu, brudne łazienki i toalety. Przede wszystkim rozczarowały mnie rozmiary kompleksu, poważnie, to co mozna znaleźć w ulotkach i Internecie znacznie przewyższa poziom oferty. Nie chcę psuć urlopu, ale za te pieniądze na prawdę nie warto. "Morza" to dwa średniej wielkości baseny, a "strefa zjeżdżalni" to dosłownie 3 małe zjeżdżalnie po kilkanaście, może jedna była dłuższa, więc do kilkudziesięciu metrów. Duże ceny, słabe jedzenie i obsługa, która nie chce rozmawiać po angielsku. Egotyczne zwierzęta, które można ponoć "zobaczyć i usłyszeć" to jeden ptak (podobny do pawia), rybki w stawie i żółwie. Chadzając po ścieżkach można słyszeć gmer ptaków, jednak są to prawdopodobnie zainstalowane głośniki z nagraniami. Na dodatek kosmiczny tłok, nie ma mowy o położeniu się na leżaku przy plaży, nie ma! Piasek zimny, dawno chyba nie wymieniany i przeciętnej temperatury woda. Źle rozwiązana numeracja szatni, idzie się zgubić...dużo tego, na prawdę. Byłem tak przeszło miesiąc temu i mogę serdecznie odradzić to miejsce do jakiegokolwiek wypoczynku. Wrócisz bardziej zmęczony niż byłeś przed.
Napisano 21 May 2010 - 10:38
Ps. magia
Użytkownik ~Czarna edytował ten post 21 May 2010 - 10:41

Ja kocham Dolcan - i to na życie całe
Ja kocham Dolcan - i nigdy nie przestane
Ja kocham Dolcan - z moich całych sił
Ja kocham Dolcan - dopóki będę żył
___
Yamaha F310
Napisano 21 May 2010 - 17:24
ja osobiscie nie mam wygórowanych wymagań
a co do kolejnego wymarzonego urlopu... na razie chciałbym miec jakiś urlop, minimum tydzien a że aktywnie spędzam to chciałbym zwiedzic jakiś kawałeczek Szewcji lub Danii na rowerze
Napisano 01 November 2010 - 16:56

Logowanie