Forum Lagata.pl: Gdzie można w Warszawie przyjemnie pośmigac na rowerku ?? - Forum Lagata.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Gdzie można w Warszawie przyjemnie pośmigac na rowerku ??

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Lukas_79 

• Ikona Forum
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa Administrator
  • Postów 7465
  • Rejestracja Sun, 07 May 06

Napisano 20 May 2006 - 09:57

Z racji tego, ze mieszkam na bemowie to proponuje tamte rejony smile.gif najprzyjemniejsze trasy sa w okolicy fortu radiowo - polecam tamte okolice, smialo mozna wybrac sie na dluzszy wypad ze znajomymi, sa miejscja przeznaczone do palenia ognisk, wiec mozna odpoczac palaszujac kielbaske, podrodze duzo laweczek - jest to znacznie ciekawsza perspektywa niz wszystkie sciezki ulozone z pozbruku

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   proged 

• Przetrwały
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 506
  • Rejestracja Tue, 16 May 06

Napisano 20 May 2006 - 14:14

Ja mieszkam z kolei na mokotowie i mam sadze do zaoferownia trroche dluzsza trtase rowerowa...Trase rowerowa, ktora prowadzi przez niemal cala warszawe od Starowki az do Wilanowa. Ile to kilomtrow to tak do konca niewiem tongue.gif Trasa rowerowa rozpoczyna sie w okolicy Nowego Swiatu, Wiedzie kolo Pl. Trzech Krzyzy, Ambasady Rosyjskiej, a potem to juz dluuuuuuugo prosto tongue.gif Polecam na dluuugi sloneczny dzien smile.gif Naprawde przyjemnie sie jezdzi.
Zmienilem forum i sadze nigdy juz niewroce :D Zegnam. I pozdrawiam tych obludnikow, co uwazaja ze moga sie tutaj wolno wypowiedziec.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   lagata 

• Zasłużony
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Wyświetl galerię
  • Grupa VIP
  • Postów 4958
  • Rejestracja Mon, 08 May 06

Napisano 20 May 2006 - 22:16

Przez dlugi okres czasu moje zycie koncentrowalo sie w Wilanowie. Jest tam bardzo przyjemna trasa rowerowa, ktora ciagnie sie az do Powsina, szeroka, wyasfaltowana. Po jednej stronie pola, po drugiej kawalek dalej, ulica. Bardzo polecam.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Eciepecie 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 56
  • Rejestracja Thu, 11 May 06

Napisano 26 May 2006 - 11:07

Witam witam, a ja z racji tej iż mieszkam na grochowie będe ppolecał traski w mojej okolicy. Jak ktoś by miał ochotę troszkę się rozerwać i spalić energii to znam fajnę miejsce w lasku na Marysinie, gdzie są extra hopki. Można naprawdę wysoko polatać. Oprócz tego bardzo lubię traskę z marysina przez zieloną do sulejówka, same lasy, bardzo przyjemna jazda.
eciepecie rulez

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   marcin6666 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 6
  • Rejestracja Mon, 03 Sep 07

Napisano 03 September 2007 - 14:09

Na Marysinie zgadza się , ale jak się jedzie na Międzylesie i Anin tam są fajne traski w lesie polecam !!!

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   marcin6666 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Przyjezdni
  • Postów 6
  • Rejestracja Mon, 03 Sep 07

Napisano 03 September 2007 - 14:10

Na Marysinie zgadza się , ale jak się jedzie na Międzylesie i Anin tam są fajne trasy po lesie polecam !!!

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   konik 

• Zostaję
  • PipPip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 51
  • Rejestracja Sat, 17 Jan 09

Napisano 11 February 2009 - 19:12

las Kabacki i Powsin jest ok

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   raptoos 

• Adept
  • Pip
  • Grupa Miejscowi
  • Postów 12
  • Rejestracja Thu, 26 Aug 10

Napisano 26 August 2010 - 11:41

Od wału miedzeszyńskiego do końca trasy siekierkowskiej jest naprawdę dobra trasa.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1