Witam.
Chciałbym kupić aparat cyfrowy. Najbardziej zależy mi na wielkości, chce żeby był jak najmniejszy, żeby wygodnie sie go np. na imprezach nosiło.
Jeżeli ktoś zna jakiś model aparatu i jeżeli miał doświadczenia z tego typu aparatem to byłbym wdzięczny jakby się podzielił swoimi doswiadczeniami.
Strona 1 z 1
Cienki i mały aparat cyfrowy
Napisano 28 April 2007 - 21:56
bachman, ni ja ci niestety nie pomogę właśnie sam muszę sobie coś kupić i wybrać narazie ja jestem pomiędzy samsungiem,sony i kodakiem
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 28 April 2007 - 21:59
zależy ile chcesz wydać
ostatnio bawiłam sie sony cyber coś tam srebrny z przodu ma przesuwaną klapkę
jest bardzo płaski, zgrabny, zdjęcia sa bardzo dobrej jakości, filmiki tez niczego sobie
ostatnio bawiłam sie sony cyber coś tam srebrny z przodu ma przesuwaną klapkę
jest bardzo płaski, zgrabny, zdjęcia sa bardzo dobrej jakości, filmiki tez niczego sobie
Napisano 03 April 2008 - 18:07
Przez pewien czas też szukałam aparatu,co prawda nie dla siebie,ale troszkę bardziej sie rozeznałam w temacie. Ja mam FujiFine Pix f 450 jest naprawde bardzo malutki-mi się mieści w dłoni i robi świetne fotki, tylko wczesniej był w promocji i dałam jakies 800 zł.
Teraz widziałam przeceniony na 699 Olympus Mju830 z zestawem akcesoriów, jakbym miała kupować to wziełabym teraz ten, bo też mały a ma stabilizację obrazu,system detekcji twarzy i więcej bajerów niż ten moj jesli chodzi o robienie fotek w kiepskim oświetleniu i słabej pogodzie.
Kwestia też ile masz do wydania...
Teraz widziałam przeceniony na 699 Olympus Mju830 z zestawem akcesoriów, jakbym miała kupować to wziełabym teraz ten, bo też mały a ma stabilizację obrazu,system detekcji twarzy i więcej bajerów niż ten moj jesli chodzi o robienie fotek w kiepskim oświetleniu i słabej pogodzie.
Kwestia też ile masz do wydania...
Napisano 16 April 2008 - 22:56
Ja korzystam z fuji - aparat ma juz kilka lat, wiec nie jest tak malutki, ale firme moge jak najbardziej polecic wszystkim:)
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie