Strona 1 z 1
glosnośc nadawania
Napisano 28 April 2007 - 18:37
hm nie wiem czy to tylko u mnie czy tak jest ogólnie i od czego to zależne ale czasem jest tak że jeden kawałek idzie głośno a drugi znaczeni ciszej bez bawienia sie głośnością
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
#2 Gość_~Czarna_*
Napisano 28 April 2007 - 18:38
też tak czasami mam. Więc to chyba wina nadawania, a nie nasza
Napisano 28 April 2007 - 18:40
i czasami - w kilku audycjach tak bylo muza glosno a by spikera uslyszec trza bylo podglasniac
Napisano 28 April 2007 - 18:40
zatem zgłaszam problem bo szczerze troszkę to denerwujące a szczególnie jak leca jakieś ulubione kawałki i sie cicho robi a skali głośności brakło, no chyba że jest to nie zależne od radja
Największy błąd, jaki możemy popełnić w życiu, to poddanie się lękowi przed popełnieniem błędu.
Napisano 28 April 2007 - 19:36
Zgłoszę do Spajka żeby znormalizował nagrania.
Jeśli nie słychać prezenterów to... napiszcie mi na PW lub tutaj, którzy to prezenterzy. Załatwię tą sprawę. Od tego tu jestem. ;p
Napisano 28 April 2007 - 19:52
Dzisiaj podczas audycji w ktorej speaker czytal pozdrowienia - poniewaz sama wyslalam to czatowalam na nie i za kazdym razem jak muza sie konczyla a on zaczynal mowic, musialam podglosnic aby zrozumiec o czym mowi...
Napisano 28 April 2007 - 21:43
faktycznie czasami jest głośno słychać danego prezentera ale czasami tak bywa ze nawet nie wiem czy słychać drugie słowo,myślę ze to nie winna prezentera lecz nagłośnienia
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 28 April 2007 - 21:51
Jeśli nadawana jest audycja LIVE czyli prowadzona przez prezentera, jest to wyłącznie wina złej konfiguracji softu, którego używa prezenter lub po prostu słabej jakości mikrofonu. Nie ma tutaj żadnej winy konfiguracji serwera.
Natomiast jeśli chodzi o autopilota (program, który sam odtwarza dane utwory) głośność zależy od tego czy nagrania są normalizowane (identyczna głośność) czy nie. Jeśli nie to wiadomo - jedno ciszej, drugie głośniej, a jeśli tak to jest wszystko OK.
Natomiast jeśli chodzi o autopilota (program, który sam odtwarza dane utwory) głośność zależy od tego czy nagrania są normalizowane (identyczna głośność) czy nie. Jeśli nie to wiadomo - jedno ciszej, drugie głośniej, a jeśli tak to jest wszystko OK.
Napisano 28 April 2007 - 21:54
CYTAT(GoodsUS)
Jeśli nadawana jest audycja LIVE czyli prowadzona przez prezentera, jest to wyłącznie wina złej konfiguracji softu, którego używa prezenter lub po prostu słabej jakości mikrofonu. Nie ma tutaj żadnej winy konfiguracji serwera.
GoodsUS dziękuje bardzo za wyjaśnienie właśnie oto mi chodziło w sprawie tego nagłośnienia pozdro kris
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Napisano 29 April 2007 - 13:59
croc, dziekuje ze zalozyles taki temat oby takich wiecej wtedy wspolpraca idzie ladniejsza i pelna parą
A wiec tak dzis sobie sluchalem kilka godzin TOP i uslyszalem ze niektore kawalki za cicho itp itd to bedzie zmienione. Narazie zmiana autopilota..
Prosze was rowniez o pomoc taka ze jesli slyszycie taki kawalek to podajcie mi Tytul pozdrawiam...
A wiec tak dzis sobie sluchalem kilka godzin TOP i uslyszalem ze niektore kawalki za cicho itp itd to bedzie zmienione. Narazie zmiana autopilota..
Prosze was rowniez o pomoc taka ze jesli slyszycie taki kawalek to podajcie mi Tytul pozdrawiam...
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty