Niemcy Włochy 0:2 w dogrywce w ostatnich minutach niemcy zaprzepascili swoja nadzieje na mecz w finale,włosi pokonali niemcow w ostatnich 5-u minutach w dogrywce,wlosi strzeli 2 niesamowite gole jeden za drugim,jeszcze nigdy niemocom nie udało sie wygrac mecz z włochami,chym no coz taki jest futbol,co wy na to?? :!:
Strona 1 z 1
Niemcy Włochy
Napisano 05 July 2006 - 05:16
Komputer jest tylko martwym urządzeniem, w którego my musimy tchnąć duszę
Nie udzielam informacji na gg
Nie udzielam informacji na gg
Napisano 05 July 2006 - 07:46
Koncowka niesamowicie emocjonujaca. Ciesze sie bardzo, ze wygraly Wlochy.
Napisano 05 July 2006 - 09:14
Jak w "Skrzypku na dachu":
z jednej strony: moglibyśmy mówic, że przegraliśmy z mistrzami... szkoda Niemców;
ale z drugiej strony: Włosi nas pomścili i dali w tyłek Niemcom w ostatnich minutach (jak oni nam);
ale z trzeciej strony: Niemcy byli totalnie nieprecyzyjni (na 10 strzałów - 2 celne);
ale z czwartej strony: Włochom się udało, kiedy Niemcy już planowali, kto strzela karne (dekoncentracja);
ale z piątej strony: piłka jest okrągła a bramki są dwie;
ale z szóstej strony: wolałabym, żeby do finału z tego słupka weszła Argentyna.
Tyle moich bardzo subiektywnych rozważań. A mecz był niezły, zwłaszcza w dogrywce.
z jednej strony: moglibyśmy mówic, że przegraliśmy z mistrzami... szkoda Niemców;
ale z drugiej strony: Włosi nas pomścili i dali w tyłek Niemcom w ostatnich minutach (jak oni nam);
ale z trzeciej strony: Niemcy byli totalnie nieprecyzyjni (na 10 strzałów - 2 celne);
ale z czwartej strony: Włochom się udało, kiedy Niemcy już planowali, kto strzela karne (dekoncentracja);
ale z piątej strony: piłka jest okrągła a bramki są dwie;
ale z szóstej strony: wolałabym, żeby do finału z tego słupka weszła Argentyna.
Tyle moich bardzo subiektywnych rozważań. A mecz był niezły, zwłaszcza w dogrywce.
Napisano 06 July 2006 - 10:59
Mecz super. Gdyby nasza drużyna narodowa grała w takim tempie jak Niemcy czy Włosi to chyba w drugiej połowie by padli. A nasi boczni obrońcy mogą sie od nich uczyc jak trzeba grac. Ani Beszczyński ani Żewłakow nie brali udziału w akcjach ofensywnych. Z drugiej jednak strony to po takich kilku rajdach pod pole karne przeciwnika nie mieli by siły na grę defensywną.
A wracając do meczu to byl to jeden z pieknych na tym mundialu. Akcja za akcję mimo, że nie bylo wielu bramek, dopiero dwie w końcówce. Chcialem by wygrali Włosi i trzymałem za nich kciuki ale myslałem, że to Niemcy doprowadza do rzutów karnych i wygraja ten mecz. No ale Włosi pokazali co to gra do końca. A zawsze byli z tego znani Niemcy. Dwie pramki w końcówce zupelnie załamały Niemców.
A wracając do meczu to byl to jeden z pieknych na tym mundialu. Akcja za akcję mimo, że nie bylo wielu bramek, dopiero dwie w końcówce. Chcialem by wygrali Włosi i trzymałem za nich kciuki ale myslałem, że to Niemcy doprowadza do rzutów karnych i wygraja ten mecz. No ale Włosi pokazali co to gra do końca. A zawsze byli z tego znani Niemcy. Dwie pramki w końcówce zupelnie załamały Niemców.
Napisano 06 July 2006 - 19:18
to byl piekny mecz - tak powinien wygladac final - drugi mecz, ktory mi sie podobal czechy ghana
Napisano 07 July 2006 - 12:24
a widziałeś Argentyna- Wybrzeze Kości Słoniowej? To był dobry mecz. Podobny do Włochy-Niemcy. Akcja za akcję
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Logowanie
Temat jest zamknięty