Zapraszamy szczegolnie na kanal TOP
Współpraca z radiem internetowym
Napisano 23 April 2007 - 11:01
CYTAT(dstankiewicz)
A tak sie zastanawiam, nie ma jakiejs mozliwosci przekonwertowania polskich znakow na znaki bez ogonkow (no moze oprocz zmianiania tagow w plikach)? Bo np. u mnie w foobarze to tragicznie wyglada tak polowa znakow w tytule kawalka to polskie znaki
Wyskakuja odrazu krzaczki i sie nic nie da odczytac.
2. Po dodaniu do foobara adresu playlisty pojawily sie 2 pozycje. Czym one sie roznia i jak je roznoznic?
2. Po dodaniu do foobara adresu playlisty pojawily sie 2 pozycje. Czym one sie roznia i jak je roznoznic?
Nie da rady przekonwertować, jedyną możliwością jest stosowanie przez prezenterów znaków bez "haczyków" po prostu jak sam zauważyłeś nie interpretuje takich znaków i pewnie długo nie będzie, jeżeli Panowie z Nullsofta tego nie wyeliminują.
Ps. Oby woda sodowa nie "uderzyła" do głowy, będziemy mogli zobaczyć efekty współpracy za ok. miesiąc na gorąco nic nie można powiedzieć o tym jak to będzie wyglądało i się układało między współpracownikami, ale mam nadzieję, że będzie pozytywnie.
Napisano 24 April 2007 - 09:34
hmmm jak juz kilkarazy pisalem pomysl ze wspolpraca fajny.. ale wczoraj caly dzien sluchalem i szczerze mowiac juz mi sie znudzilo:/ pewnie dlatego ze to nie jest "moja muza"...
Napisano 24 April 2007 - 09:44
Muzyka na autopilocie jest kiepska jednym slowem.
Ogolnie muzyka bedzie zmieniona w tym tygodniu..
Tu o to chodzi ze jak wejdzie kawalek np. Artur Chamski - Sila wogole nie znany to wszyscy wychodza..
Zmienimy to:)
Ogolnie muzyka bedzie zmieniona w tym tygodniu..
Tu o to chodzi ze jak wejdzie kawalek np. Artur Chamski - Sila wogole nie znany to wszyscy wychodza..
Napisano 24 April 2007 - 10:50
Ja wczoraj też nareszcie uruchomiłam radio, ale tak jak Lord jestem troszkę zawiedziona muzyką. Być może dlatego, że leciało coś co mam już osłuchane, no i coś z nie mojego stylu.
CYTAT(SpaJk_US)
jak wejdzie kawalek np. Artur Chamski - Sila wogole nie znany to wszyscy wychodza.. 
niestety na tym to wszystko polega, myślę że jak popracujecie troszkę nad tym to Wam wyjdzie. Powodzenia
Napisano 24 April 2007 - 13:31
A co do muzyki puszczanej na innym kanale (konkretnie chodzi mi o Black
)tutaj tez mozna pytac? :> Czy to moze bardziej na forum US?
Napisano 24 April 2007 - 15:38
dstankiewicz <--- kanal BLACK dopiero zaczyna smigac:) raczej malo osob wie o nim w ultrze w sensie takim co tam sie dzieje narazie ten kanal jest ledwo obslugiwany..
Jedynie co ma to leci na nim czasem relacja z Klubu Harlem
Jedynie co ma to leci na nim czasem relacja z Klubu Harlem
Napisano 24 April 2007 - 16:09
Ale chodzi mi o to, ze moznaby troche poszerzyc repertuar granych utworow na tym kanale
Bo jak narazie, to graja tam tylko kawalki Eminema, 3x klanu, DKA (te 3 najczesciej), duzego pe, molesty (troche rzadziej, ale tez da sie ich uslyszec) 52debiec (slyszalem 2 ich utwory, z cezgo jeden to byl 10-cio sekundowy skit
) i jeszcze jakis jeden zespol ktorego nazwy nie pamietam (2 ich kawalki slyszalem). Sadze ze liczba granych utworow nie przekracza 20-50
IMO troche to malo i moznaby tam cos dorzucic
Napisano 24 April 2007 - 16:13
Hym wspolpraca jest z kanalem TOP nie Black
zreszta black sie nikt narazie nie zajmuje by robic zmiany w autopilocie... narazie funkcjonuje dobrze Top, Club, Ambition i Disco
Napisano 25 April 2007 - 15:27
Cześć. Jestem prezenterem kanału TOP. Co do współpracy z forum i z nami to naprawde bardzo dobra i przydatna wspólpraca. Pozdrawiam wszystkich, którzy już odwiedzili kanał TOP. Od poniedziałku usłyszycie mnie regularnie na antenie. No nic, hej.
Chcecie moja próbke głosu usłyszeć?
http://www.speedyshare.com/533156476.html
Chcecie moja próbke głosu usłyszeć?
http://www.speedyshare.com/533156476.html
Napisano 25 April 2007 - 17:10
S.Gowin, posluchalam
Sympatyczny glosik masz, bedzie sie go milo sluchalo

Logowanie
Temat jest zamknięty